Video: Jokić kao na Ol-staru!

Asistira sam sebi kao Ti-Mek, dodaje kao QB! Nikola Jokić je u užoj konkurenciji da nastupi na ovosezonskom Ol-staru, a meč protiv Los Anđeles Klipersa je pokazao da sigurno zaslužuje da se nađe tamo.

  • Sport
  • Košarka


Mnogi će reći da Srbin nema atletske sposobnosti da bi bio dovoljno atraktivan za gledanje, ali i bez njih Jokić pravi spektakularne poteze koji podižu publiku na noge.

Protekle noći je zabeležio 21. tripl-dabl u karijeri sa 18 poena, 14 skokova i 10 asistencija, a osim toga je oduševljavao navijače Nagetsa sjajnim potezima.

Prvo je oduševio sjajnim dodavanjem u stilu NFL kvorterbeka, verovatno inspirisan i prisustvom NFL zvezde Vona Milera iz Denver Bronkosa, s kojim je i razmenio dresove pre meča.Potom je u stilu Trejsija Mekgrejdija asistirao sam sebi dodavanjem od table. Dobro, nije zakucao, ali je prethodnih nedelja pokazao da i to može kad hoće.

Iako je ovim potezom imao istovremeno i asistenciju i skok i koš, ako vas buni šta se upisuje u statistiku računa se samo kao dribling i koš.Izvor: B92

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.