Autor hit videa: Suad zna skijati

Proteklih nekoliko dana video-snimak o nespretnom skijašu Suadu postao je regionalni hit na svim društvenim mrežama.

Bosna i Hercegovina 10.01.2019 | 07:13
Autor hit videa: Suad zna skijati
Tvorac ovog video-izdanja Dino Ramčilović, koji je bio i snimatelj, u razgovoru za "Nezavisne" ističe da je video nastao sasvim slučajno.

"Snimalo nam se taj dan jer je vrijeme bilo predivno na Bjelašnici, a ideja o klipu dolazi iz moje situacije jer sam inače instruktor skijanja", rekao je Dino Ramčilović.

Tvorac smiješnog video-snimka ističe da ni on ni Suad nisu očekivali da će snimak postići toliku popularnost u prvim danima emitovanja, te da će postati regionalni hit.

On je ovom prilikom otkrio da njegov prijatelj Suad stvarno zna skijati, te da je video-snimak nastao samo iz zabave. 

"Suad zna vrlo dobro skijati, ali to svakako nije bila tema snimanja. Ja jesam instruktor skijanja i škola skijanja je počela ove sedmice na Bjelašnici", rekao je Ramčilović.

Tvorac video-snimka ističe da je smiješni video nastao iz jednog pokušaja te da su ga njih dvojica pogledala više od 10 puta uz smijeh prije nego što je snimak objavljen na društvenim mrežama. 

"O daljem snimanju ćemo vidjeti u nastavku. Možda objavimo još neki snimak jer imamo još neobjavljenih materijala na sličnu temu", dodao je Ramčilović.(Nezavisne)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kralj

10.01.2019 07:10

KRALJEVI

ODGOVORITE