Vučić čestitao Dan Republike

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović povodom Dana Republike Srpske, poručivši da će Srbije uvijek biti snažan oslonac Srpskoj.

Srbija 09.01.2019 | 09:05
Vučić čestitao Dan Republike
– Na dan Svetog Stefana, primite moje iskrene čestitke za Dan Republike Srpske, uz najbolje želje za njen dalji napredak. Uz Vašu nepokolebljivu volju da odgovorite na različite izazove, kao i istrajan rad da građanima Republike Srpske obezbjedite blagostanje, uvijek računajte i na nesebičnu podršku Srbije – naveo je Vučić u čestitiki.

On je istakao da će Srbija, u ime neraskidivih kulturnih i duhovnih veza, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvijek biti snažan oslonac Republici Srpskoj. 

– U isto vrijeme, čuvajući mir i stabilnost u Republici Srpskoj i BiH, Vi nam pomažete da se posvetimo ekonomskom prosperitetu Srbije i ostvarenju zajedničkih planova. Želim svima u Republici Srpskoj dobro zdravlje, sreću u ličnom životu i uspjeh u radu. Živjela Republika Srpska i živjela Srbija! – naveo je Vučić.

Republika Srpska danas slavi 27. rođendan.

Republika Srpska osnovana je 9. januara 1992. godine pod prvobitnim nazivom Srpska Republika BiH.

Izvor: Srna

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Цоцо

09.01.2019 08:10

Хвала предсједниче!

ODGOVORITE
Name

Skeptik

09.01.2019 08:42

Coco, da je PREDSJEDNIK danas bi bio u Banja Luci..

Name

Skeptik

09.01.2019 09:35

Da je došao po meni ne bi bio PREDSJEDNIK SVIH SRBA.Bravo za Vučića!Narod ovaj srpski napaćeni sa ove strane Drine gleda u njega i od njega očekuje spas,od ove komunističko crvene bagre koja nije ni krštena,slavi a ne zna ni šta slavi,ni za svoju slavu.Zbog ove crvene bagre smo izgubili slavu republike (a svetac je zaštitnik) sada imamo neke manifestacije na kojima se postrojavaju nabilodovani drogirani predstavnici neke Srpske NEČASTI,izgubili smo zemlju ili vam teritoriju (Brčko),grb,himnu.Ovakvi gladni,bijedni, zaduženi,obespravljeni,poniženi i prepadnuti za budućnost svoje djece nemamo se čemu ni radovati a pogotovo nečemu što niko i ne zna šta je,MANIFESTACIJA POVODOM.Šta bi sa referendumima izbornim?

Name

re

09.01.2019 09:37

Poslao je Anicu ili Anku ili...Bog će ga znati

Name

Danica

09.01.2019 08:18

Hvala,nek se Burle osloni na tebe a unuka na ovu Vašu unuku, ja odoh u Njemačku pošto se nemam na koga osloniti.

ODGOVORITE
Name

Te Danica

09.01.2019 09:12

Burlina jedini pravi oslonac je Bakir samo sto to niko nece da vidi a Pejina unuka stom je unuka je i Hrvatica kao sto je i Brnabicka Hrvatica i ima i imovvinu u Hrvatskoj a burle je dao RS na civanje Hrvatima i HDZ .A neznase st je ni birle kazu da ima Hrvatske korene .A Vuckov tata je Albanac .e ako je sve to istina onda je rokken rol.I treba sto prije da se ide i to bilo gdje .Sa onomne okreci se sine. SRETAN PUT IZ OVOG CIRKUSA ZVANOG RS.

Name

Mrkonjic Grad

09.01.2019 09:23

Kod mene koferi spakovani akobogda u subotu za Nemacku,jebo vas i republika srpska i federacija i bosna i srbija sve sam lopov do lopova

ODGOVORITE
Name

Radenko

09.01.2019 10:02

To sam ja shvatio 99-te kad sam otišao i hvala Bogu dobro je . Neka Mile i Vučić Srbiju dik poslednji Srbin ne ode iz Srbije i iz RS . Od Dodikovi vladavine jedna trećina vec je otisla a on i dalje Srbuje a ljudi odlaze, i to najbolji.U svakom slucaju praznik je protiv ustavna po državi čiji je predsjedavajući Dodik !!! Pravda za Davida!!!

Name

re Mrkonjic grad

09.01.2019 10:11

Pravi komentar.Ono sto svi mislimo.Sretan odlazak i mi ako Bog da idemo zauvjek...

ODGOVORITE
Name

ston

09.01.2019 10:12

Vucic: sretan praznik Predsjednice Dodik; sretan praznik Predsjednice i tako u nedogled

ODGOVORITE
Name

BOBA

09.01.2019 10:30

OVO JE JEDNA OD ISPJEVANIH PJESAMA . PORUČITE NAŠIMA KOJI SU POBJEGLI U BEOGRAD I NOVI SAD DA NAS NE TRUJU SVAKI DAN I SOLE NAM PAMET.ONI SU ZNALI ŠTA RADE I ŠTA ĆE RADITI DOK DRUGI PATE NA SVE MOGUĆE NAČINE.NIKO OD NARODA SE NIJE ZAGLEDAO U SRBIJU KAKO VLAST PRIČA. MI SMO ZAGLEDANI U SRBIJU REKOŠE I OSTAŠE ŽIVI KOJA PROVALA.PREDLAŽEM DA SE NJIHOVA SVAKA RIJEČ DOBRO ANALIZIRA VALJDA ĆE SE ONDA SVATITI KO SMO I ŠTA RADIMO.

ODGOVORITE