Marku Petkoviću ''otkaz'' u Spartaku!

Raskinuti ugovori sa trojicom igrača.

Fudbal 09.01.2019 | 12:45
Marku Petkoviću ''otkaz'' u Spartaku!
Moskovski Spartak je danas objavio da je raskinuo ugovore sa trojicom prvotimaca. Među njima je i srpski defanzivac Marko Petković. Pored njega, višak u moskovskom velikanu su i finski vezista RomanJeremenko i bugarski igrač sredine terena Ivelin Popov.

Spartak je vest o rasterećeivanju igračkog kadra obajvio u danu kada je saopšten spisak igrača koji sutra idu na pripreme u Ujedinjene Arapske Emirate.

„Ugovor sa njima trojicom je raskinut na obostrano zadovoljstvo. Sada imaju šansu da se pokažu u drugim klubovima. Želimo im sve najbolje“, rekao je trener moskovskog kluba Oleg Kononov.

Petković je pre godinu i po dana potpisao dvogodišnji ugovor sa Spartakom uz opciju da saradnja bude produžena na godinu dana. Ipak, ugovor je raskinut šest meseci pre isteka jer Petković nije bio u prvom planu kod trenera Kononova.

Srpski defanzivac je prošle sezone odigrao sedam mečeva u prvenstvu Rusije i dva u Ligi šampiona, ali nije ostavio dobar utisak i često je bio na meti kritika ruske štampe. Ipak, tadanji trener Masimo Kareraga je javno branio u nekoko navrata i uveravao da je Petković dobro pojačanje.

Ipak, ove sezone Petković nije mnogo igrao. U prvenstvu Rusije je zabeležio samo pet nastupa i bilo je jasno da nije u daljim planovima moskovskih crveno-belih. Raskid ugovora je došao kao očekivan epilog...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar