Novak: Kad igram sa Markom više i brinem!

Rodžer Federer je poručio da je Novak Đoković favorit u Melburnu, a srpski teniser dobro zna šta ga očekuje do kraja meseca.

Tenis 08.01.2019 | 08:30
Novak: Kad igram sa Markom više i brinem!
Pohod na 15. Grend slem trofej bbiće sve samo ne lak, iako je Đoković prethodnu sezonu završio na impresivan način.

Ovu je započeo trijumfom na egzibiciji u Abu Dabiju, da bi potom u Dohi stigao do polufinala, kako u singlu tako i u dublu, sa bratom Markom.

Takmičenje na turniru u Kataru bilo je odlična prilika za šampiona Vimbldona i US Opena da vidi u kakvoj je trenutno formi pred dolazak u Melburn gde će igrati od 14. do 27. januara na prvom Grend slemu sezone. 

Novak je posle takmičenja u Dohi priznao da nije bio najsvežiji u susretu sa Bautistom Agutom, koji je kasnije i osvojio titulu. Isto tako, podvukao je i da kada igra u dublu sa bratom, to je nešto posebno. 

"Bio je to težak turnir za mene, imajući u vidu koliko sam mečeva odigrao u singlu i u dublu. Igrati sa bratom u dubli je zadovoljstvo, ali moram da priznam da onda više i brinem. Kad igram sa njim oprezniji sam nego inače, kada je nego drugi na terenu pored mene, jer sve to uključuje i mnogo emocija", rekao je Đoković po završetku turnira u Dohi. 

Roberto Bautista Agut, koji je na impresivan način stigao do titule isto tako misli da je ova pobeda nad Novakom vrednija nego ona koju je zabeležio 2016. na mastersu u Šangaju. 

"Ovaj meč je bio bolji, nivo tenisa koji smo igrali bio je viši. Bilo je tesno što se tiče rezultata, tako da je ovo svakako bilo bolje izdanje i moje i njegovo", poručio je španski teniser.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar