Partizan: Opcija #2 - Nemanja Antonov!

Prvi pik Partizana za poziciju levog beka ostaje Ivan Obradović.

Fudbal 06.01.2019 | 17:00
Partizan: Opcija #2 - Nemanja Antonov!
Još nema potpisa u Humskoj, ali se krug kandidata za Partizanov dres proširio. Pre svega na poziciji levog beka. Posle Ivana Obradovića, prvog pika uprave u zimskom prelaznom roku, crno-beli su naciljali još jednog svog bivšeg igrača - Nemanju Antonova.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije raskinuo je ugovor sa Grashopersom, šest meseci pre isteka, automatski je postao aktuelan u taboru osvajača Kupa Srbije. Najpre po finansijskom osnovu, jer bi 23-godišnjeg defanzivca mogao da dovede bez obeštećenja. Što je jedan od prioriteta tokom zimske pijace, jer i sami čelnici kažu kako ekonomska situacija nije dobra. Antonov je sezonu 2017/18 proveo u Beogradu, kao pozajmljen igrač švajcarskog kluba, Parni valjak je imao šansu da otkupi njegov ugovor, ali je morao da plati 400.000 evra, pa se bivši prvotimac OFK Beograda ponovo obreo u inostranstvu, uz napomenu da jesenas nije odigrao ni minut za popularne Skakavce. Otud je jasna i njegova želja za promenom sredine.

Kako se može čuti, Nemanja Antonov nije prva Partizanova opcija za levog beka. Prioritet ostaje angažman Ivana Obradovića, s tim da posao ne ide lako usled saznanja da je nedavno došlo do promene trenera i sportskog direktora Anderlehta, pa su se drastično povećale šanse da nekadašnji A reprezentativac Srbije ostane u Briselu. Zato je i poručio crno-belima da budu strpljivi. Mada, ne mogu ni oni doveka da čekaju, početak priprema zakazan je za 9. januar...

U ovom trenutku, trener Zorana Mirković od levih bekova ima na raspolaganju Slobodana Uroševića,Nemanju G. Miletića i Zlatana Šehovića, a dolaskom Obradovića ili Antonova očekuje se da neko od prve dvojice, možda i zajedno, napuste klub.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar