Barkli: Erni, zapiši - Denver će igrati finale!

O'Nil: Prestani! Denver Nagetsi ove sezone igraju sjajnu košarku i u poslednje vreme su tema mnogih NBA novinara i analitičara, pogotovo u studiju "TNT" televizije.

Košarka 08.01.2019 | 13:30
Barkli: Erni, zapiši - Denver će igrati finale!
U jednoj od najpopularnijih sportskih emisija u Sjedinjenim Američkim Državama "Inside the NBA", grupa legendarnih košarkaša redovno se svađa zbog Denvera.

Glavni "krivac" za to je čuveni Čarls Barkli koji svim srcem podržava Denver i misli da su najveća pretnja Golden Stejt Voriorsima.

Takođe, Barkli je nedavno izjavio da je srpski igrač Nikola Jokić vodeći kandidat u MVP trci, što je izazvalo veliko negodovanje kod ostalih članova u studiju.

Ovoga puta tema je bila da li neko može da pobedi Golden Stejt Voriorse u plej-ofu.

"Skroz sam uz Nagetse", kratko je rekao Barkli, na šta je usledilo pitanje Ernija Džosnona: "Da ih pobede?!".

Barkli nije hteo da kaže da Denver može da pobedi Golden Stejt u plej-ofu, ali mu je bilo na vrhu jezika da to kaže.

"Mislim da je Oklahoma veća pretnja od Denvera", dodao je Džonson, a Barkli nije mogao se pomiri s tim."Nisam saglasan sa tobom. Oni (Oklahoma) su ekipa za regularni deo sezone", kazao Čarls, na šta mu je O'Nil prepoznatljivim tonom rekao: "Prestani".

Sir Barkli je nastavio uprkos što su O'Nil, Džonson i Smit protiv njega.

"Kažem vam, ukoliko Denver ostane zdrav... Do sada nijednom nisu bili potpuno zdravi (svi igrači)", rekao je činjenicu nekadašnji igrač Filadelfije, Finiksa...

O'Nil je kao argument kazao da nemaju iskustva u plej-ofu, na šta se nadovezao i Keni Smit.

Barkliju je bilo dosta svega i glasno je istakao: "Hajde da kažem ovo – Denver Nagetsi će igrati u finalu zapadne konferencije. Zapiši to Erni".

Legendarni košarkaš ima svoj blokčić u koji mu kolege u studiju zapisuju sve njegove prognoze, koje se ruku na srcu retko ostvare. "Svađu" između legendi NBA pogledajte na video snimku od 4:40 pa do kraja.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar