Perperoglu: Osjetio sam energiju publike!

Derbije je lako igrati! Košarkaš Crvene zvezde, Stratos Perperoglu, rekao je posle pobede nad ekipom Budućnosti da je Zvezda sada u dobroj poziciji, ali da se računa samo kraj sezone.

Košarka 31.12.2018 | 15:45
Perperoglu: Osjetio sam energiju publike!
Zvezda i Budućnost su u meču praćenom uz mnogo naboja sa tribina Pionira, odigrale meč 13. kola ABA lige u kom su crveno-beli slavili 86:72, a Perperoglu je bio najefikasniji pojedinac svog tima sa 23 poena.

Iskusni košarkaš je posle dobrog izdanja protiv Partizana, pokazao još jedno i protiv Budućnosti. Možda deluje kao ubedljiva pobeda, ali sve do kraja treće četvrtine izgledalo je znatno drugačije. Budućnost je vodila, a Perperoglu i Boriša Simanić vraćali svoj tim "iz mrtvih".

"Odlična utakmica pred našom publikom, drago mi je jer smo pokazali karakter i borili se i pobedili važan meč", rekao je Perperoglu i dodao da je pre zadovoljan pobedom nego svojim učinkom.

"Samo hoću da pomognem timu, osećao sam se dobro, dobio sam energiju publike i osećam se lepo zbog toga“, kaže Perperoglu i nastavlja "Derbije je lako igrati. To su zabavne utakmice, mnogo motivacije. Svako hoće da pobedi... Evo i Odžo. Nema potrebe tu da se dobija neki dodatni motiv", kaže Grk.

Iako je Zvezda posle trinaest kola prva na tabeli ABA lige sa 13 pobeda i nijednim porazom.

"U dobroj smo poziciji i na prvom smo mestu, ali je ono što se računa na kraju sezone. Prošle sezone su takođe bili u sličnoj situaciji, pa zato kažem, računa se ono na kraju",kaže Perperoglu.

Zvezdi sada sledi provera u Evrokupu protiv Limoža drugog januara na istom mestu, u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar