A gdje je El Pibe, muči ih to?!

Ceo tim Dorados de Sinaloa je već neko vreme na pripremema, ali od njihovog šefa, Dijega Armanda Maradone ni traga.

Fudbal 29.12.2018 | 20:15
A gdje je El Pibe, muči ih to?!
Da li Dijego Armando Maradona može bez problema i skandala? Teško, barem ne od kada se u vratio starim, lošim životnim navikama. Znao svi dobro o čemu se radi...

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji koji je ikada nazuo kopačke i pojurio za čarobnom bubamarom je večiti skandal majstor, a sa takvim ponašanjem evo već polako prilazi sedmoj deceniji. El Pibe de oro, to jest Zlatno dete odavno gospodari žutom štampom gde god da krene, a kako i ne bi kada se ponaša kao holivudska diva.

Trenutno je akter skandala u meksičkoj drugoj ligi gde je (i dalje) trener ekipe Dorados de Sinaola (Zlatnici Sinaole) koju je zamalo uveo u elitni rang na kraju Aperture. Trenutno su tamo u toku pripreme za Klausuru koja počinje petog januara, pa su i Zlatnici na istim, ali bez šefa stručnog štaba.

Ćudljivi Argentinac se još nije zvanično oglasio, ali meksički mediji tvrde da postoji nekoliko razloga što se Maradona nije još pojavio na pripremama, a pre svih zato što još nisu obnovili ugovor njegovom asistentu Luisu Islasu, te nisu stigla dogovorena pojačanja. U suštini, razlozi su legitimni jer Maradona nije bilo ko, te mu takve stvari, pre svega nepoštovanje uprave kluba sigurno deluju ponižavajuće.

Treninge Doradosa trenutno vodi jedan od pomočnika, Hoze Altijeri i veliko je pitanje da li će El Pibe uopšte ponovo sesti na klupu meksičkog tima sa kojim ima ugovor do juna 2019. godine.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters 

Komentari / 0

Ostavite komentar