Hoće Radu i ne pita koliko košta

Aktraktivna pjevačica Radmila Manojlović za novogodišnju noć pjevaće švajcarskom biznismenu za veliku svotu novca. On nije ni pitao koliko to košta samo je izrazio želju da mu onu uljepša noć 31. decembra.

  • Magazin
  • Zabava


Rada će, kako prenosi magazin Star pjevati na privatnoj žurki gdje će biti oko 50 zvanica, međutim njenom dečku nije bilo baš svejedno kada je ovo čuo i veoma se naljutio. Rada je pokušavala da mu objasni da je novac koji će dobiti veliki ali nije vrijedilo.

– S obzirom na to da je Haris iz istog posla, on je posumnjao da je švajcarski biznismen bacio oko na njegovu Radu, čim je bio spreman da plati koliko treba bez pogovora samo da mu za doček pjeva Rada. Koliko znam, sada Rada i Haris ne pričaju, dok se on ne razljuti, jer Radi je bitno da nastupa i radi, žena izdržava cijelu porodicu i kome nije novac potreban, a poznato je da pjevači trostruko zarade tokom novogodišnje noći. Zato nigdje i nije bilo reklame gdje Rada pjeva, jer su to ozbiljni i bogati ljudi – otkriva izvor.

Inače pjevačica i njen dečko Haris planirali su da nastupaju u istoj geografskoj zoni kako bi mogli nakon nastupa da se sretnu i provedu ostatak noći zajedno, međutim izgleda da se planovi ipak mijenjaju.

(Star)

KOMENTARI6
POŠALJITE PORUKU

Xx

28.12.2018 18:11

Haris je znao i prije njihove veze da Rada ima najvise tezgi u diaspori da najvise nju traze i sad bi on da ju sputava samo Rado radi svoj posao kao i do sada Haris se ponasa kao balavac nije ti dorasto

Rada se eksplatise sa i bez Hariza.Sta ce joj biti,svedno propada kako stari,pa nek maksimalno iskoristi,bolje nego dzaba.

srce

28.12.2018 19:17

P.U.

28.12.2018 21:03

Pripazi se ti Rado,i ako radis i pjevas u Svicarskoj ovi nasi ,,politicari,, ce ti traziti da platis porez kod nas.

Nikiforovic

31.12.2018 08:32

Rada kresalica.E moj Harise nije ti ni trebala.

Kuzan

31.12.2018 08:32

E bre pa ona mu moze mama biti.Klinke bre lude za Harisom.

Igor

31.12.2018 09:26

Hoću i ja Radu ali pitam koliko košta....

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.