Video - Obradović: Svijet je lud i neće biti bolje!

Željko Obradović, trener Fenerbahčea, pričao je o svetu u kojem se nalazimo, koliko je on postao lud i kako ne vidi da će biti bolje.

Košarka 30.12.2018 | 22:15
Video - Obradović: Svijet je lud i neće biti bolje!
Legendarni srpski trener je pre nekoliko nedelja u intervjuu za "Bein Sports" rekao šta bi prvo pitao svetske sile.

"Pitao bi ih – ko je stvorio oružje i zašto?. To bi bilo moje prvo pitanje. Drugo bi bilo za političare. Postoji nerealno velika razlika između najbogatijih ljudi na svetu i onih koji nemaju hleb da jedu. Da li je to pravda? Da li je to demokratija koju želimo? Živimo u 2018. godini", rekao je Obradović novinaru Ismailu Šenolu. 

Trener Fenerbahčea nastavio je da kritikuje političare širom sveta. 

"Zašto su političari misle samo na sebe. Zašto se ne interesuju za ljude sa pravim problemima? Njihova usta su puna demokratije, ljudi, siromašnih... Svet je lud. Ako mene pitate, nema pravde. Odakle ona dolazi i koje kreira? To je potpuno druga priča. Svaki čovek ima pravo da živi normalan život. To je poenta svega", kazao je Željko, a na pitanje da li će biti bolje dodao je: 

"Ne verujem da će biti bolje. Samo da ne bude gore, ali znate kako kažu nada umire poslednja. Moramo da nastavimo da se nadamo i verujemo. Uprkos svim problemima u životu morate da ostanete pozitivni. Imamo priliku svaki dan, a život je veoma poseban".Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar