Pogba slavio Murinjov otkaz: Kačio se s pogrešnim!

Vezista Mančester junajteda Pol Pogba očigledno se najviše obradovao otkazu koji je klub uručio menadžeru Žozeu Murinju.

Fudbal 20.12.2018 | 15:15
Pogba slavio Murinjov otkaz: Kačio se s pogrešnim!
Kako prenose ostrvski mediji, Francuz nije krio zadovoljstvo zbog odlaska Portugalca i čak je to i proslavljao u utorak u svlačionici u trening centru u Karingtonu.

Pogba i Murinjo imali su seriju sukoba i nesporazuma od kako je Portugalac u maju 2016. preuzeo kormilo Junajteda. Sve je kulminiralo nedavno kada je Murinjo izostavio Pogbu iz tima na dva poslednja meča u Premijer ligi. 

Svedoci kažu da je Pogba, saznavši da je Murinju uručen otkaz urlao od zadovoljstva u svlačionici. 

"Mislio je da me napravi budalom i hteo je da okrene navijače protiv mene. Kačio se sa pogrešnim", navodno je izjavio reprezentativac Francuske. 

Mediji takođe prenose da jedini igrač koji se nije pridružio Pogbinom slavlju bio Romelu Lukaku kojeg je Murinjo doveo 2017. iz Evertona. 

Takođe, slavlje je prestalo kada je u svlačionicu ušao pomoćni trener Majkl Kerik kojem se očigledno nije dopalo ono što je zatekao. Rekao je Pogbi da se upristoji i da nijedan igrač nije veći od kluba, te da svako ko ne bude odgovorio zahtevima može biti prodat. Zatražio je od njih da igraju bolje i da krenu u seriju pobeda. 

Takođe, "San" je otkrio da je Murinjo u poslednje vreme zahtevao od Pogbe da se ponaša kao Frenk Lampard, na šta mu je Pogba podrugljivo odgovorio kontra pitanjem, "da li je možda Lampard osvojio Svetski kup kao što je to uradio on sa Francuskom".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar