Veliki peh Dragića: Na terenu tek poslije Ol-stara!

Slovenački plej mora na operaciju! Slovenac mora da sanira povredu koja ga muči duže vreme.

Košarka 20.12.2018 | 16:30
Veliki peh Dragića: Na terenu tek poslije Ol-stara!
Gorana Dragića koleno muči od 11. decembra, propustio je nekoliko utakmica i treninga - da bi na kraju operacija bila jedino rešenje.

Slovenački "plejmejker" je u toku današnjeg dana bio na pregledima gde je odlučeno da je hirurški zahvat neophodan, tako da će Majami bez njegovih usluga biti najmanje dva meseca, prenose dobro obavešteni NBA insajderi.

To znači i da će propustiti Ol-star, na kome je prošlog februara učestvovao prvi put u karijeri, a i ove sezone beleži solidne brojke i možda bi ponovo bio u konkurenciji.

Dragić ima 32 godine i ove sezone je prosečno beležio 15,3 poena, 3,1 skok i 4,9 asistencija u dresu Hita koji trenutno imaju skor 13 pobeda i 16 poraza, i "prvi su ispod" crte na tabeli istočne konferencije.

Najbolji igrač Majamija Goran Dragić propustiće još dva meseca od sezone zbog operacije kolena kojoj će biti podvrgnut. 

Veliki peh za Majami i slovenačkog asa, koga će muka sa kolenom ponovo odvojiti od terena, prenose svi ugledni američki mediji. 

Dragić je ove sezone odigrao svega četrnaest utakmica, a u poslednjih mesec dana na terenu je bio samo dva puta - protiv Finiksa odigrao je 21, a protiv Lejkersa oko 18 minuta, kada je skupio ukupno 18 poena, 12 asistencija i po tri skoka i ukradene lopte. Nažalost, koleno mu ponovo ne da mira, zbog čega mora da bude podvrgnut hirurškom zahvatu, kako bi problem bio saniran.

To znači da bi Dragić na parketu opet mogao da se nađe tek sredinom ili krajem februara.

Dragić ove sezone ima prosek od 15 poena, pet asistencija i tri skoka po utakmici. Majami se trenutno nalazi na devetoj poziciji na tabeli sa 13 pobeda iz 29 utakmica, jednom manje od osmoplasiranog Orlanda, koji drži poslednju kartu za plej-of.

Teški momenti za Majami...

Foto: Reuters

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar