Pao dogovor: Rabio dobija 10.000.000 evra za potpis!

Katalonci prihvatili sve zahteve franucskog veziste.

Fudbal 21.12.2018 | 13:00
Pao dogovor: Rabio dobija 10.000.000 evra za potpis!
Barselona je očigledno dobila bitku oko Adrijena Rabioa. Katalonci su od početka bili najkonkretniji, a na kraju su odlučili da igraju po notama koje je diktirao vezista Pari Sen Žermena. Rabio stiže na Nou Kamp u junu kao slobodan igrač, ali će mu Barselona, prema pisanju Mundo Deportiva, isplatiti oko 10.000.000 evra samo za potpis.

To je na Nou Kampu prihvaćeno kao sasvim normalna stvar, a takođe i kao ne neki veliki gubitak, s obzirom da je procenjeno da bi kupovina Rabioa, da ima višegodišnji ugovor u Parizu, iznosila oko 50.000.000 evra.

Ipak, ta cifra koju je tražio Francuz, na kraju trke za njegov potpis izbacila je iz igre Juventus i Milan, koji očigledno nisu želeli to da plate.

Da je postignut dogovor tvrdi i Parizijen, ali u njegovom izveštaju se ne navodi da li je reč o zimskom transferu ili transferu koji će biti ozvaničen na kraju sezone.

Mundo piše i da ovaj dogovor ne znači da će Barselona odustati od dovođenja Ajaksovog veziste Frenkija de Jonga, već bi na taj način dobila dvojicu supertalentovanih novajlija na sredini terena i napravila ozbiljan zalog za budućnost.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar