Nevil: Murinjo je otpušten zbog štednje!

Poćetino idealno rešenje! Bivši kapiten Mančester Junajteda, Geri Nevil, smatra da je otkaz menadžeru Žozeu Murinju rezultat slabog ulaganja uprave kluba u letnjem prelaznom roku.

Fudbal 18.12.2018 | 19:45
Nevil: Murinjo je otpušten zbog štednje!
Portugalac je danas smenjen dva dana posle poraza od Liverpula (3:1) i produžene serije loših rezultata.

"Otkaz Murinju je sve zbog loše odrađenog letnjeg prelaznog roka. Uprava nije bila za to da se daje veliki novac za pojačanja", rekao je Nevil. 

Nekadašnji bek reprezentacije Engleske je procenio da su transferi Freda (60 miliona) i Dioga Dalota (22 miliona) premalo za veliki klub poput Junajteda. 

Nevil, koji je celu karijeru proveo na Old Trafordu, izneo je ideju da od leta Junajted preuzme sadašnji menadžer Totenhema Maurisio Poćetino. 

"Za mene je on idealan kandidat. Mančester je probao sa menadžerima koji imaju osvojenu Ligu šampiona, sa trofejima u više nacionalnih liga. Moje viđenje je da je sada došlo vreme za tri ključne stvari, promocija mlađih fudbalera, uzbudljiv fudbal i pobede".

Mančester Junajted trenutno je šesti na tabeli Premijer lige sa čak 11 bodova manje od Čelsija, koji je na mestu koje vodi u Ligu šampiona. 

Lider Liverpula ima čak 19 bodova više od Junajteda.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar