Prosinečki izišao iz bolnice!

Bivši igrač i trener Crvene zvezde, Robert Prosinečki pušten je iz bolnice u Sarajevu na kućno lečenje.  Prosinečki izašao iz bolnice: Hvala svima! Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki, u petak je nakon nešto više od dvadeset dana napustio Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Fudbal 14.12.2018 | 19:45
Prosinečki izišao iz bolnice!
On je bio hospitalizovan od 23. novembra, prvo je podvrgnut operaciji tankog creva, da bi osam dana posle toga, morao opet na operaciju jer su se pojavile poteškoće sa zarastanjem rane.

Lekari su posle nekog vremena, koje je proveo na odeljenju za intenzivnu negu, rešili da je vremen da ga otpuste i da sa lečenjem nastavi kod kuće.

Inače, selektor BiH je i ranije imao zdravstvenih problema. Pre devet godina je imao problem sa centrom za ravnotežu.

Poslije operativnog zahvata koji je zahtijevao duži oporavak, Prosinečki se osjeća dobro, ali po preporuci ljekara i dalje je obavezno mirovanje.

"Zahvaljujem svima koji su u proteklom periodu slali poruke podrške i želje za brz oporavak. Posebnu zahvalnost upućujem hirurškom timu, mr.dr. Samiru Muhoviću, mr.sc.dr. Jusufu Šabanoviću, te menadžmentu i osoblju Kliničkog centra na pažnji koju su mi pružili tokom boravka u bolnici", izjavio je Prosinečki.

Selektor "zmajeva" će u narednih nekoliko dana boraviti u Sarajevu, saopšteno je iz Fudbalskog saveza BiH.

Od januara 2018. je na kormilu Bosne i Hercegovine. Od tada je ostvario pet pobeda, isto toliko remija i svega dva poraza, a u Ligi nacija su bili prvi u svojoj grupi ispred reprezentacija Austrije i Severne Irske.

Izvor: B92/mondo.ba/Fena

Komentari / 0

Ostavite komentar