UŽAS: Navijači Boke ubili navijača River Plejta!

Užasna vijest iz Argentine.  Navijači Boke brutalno ubili navijača Rivera! Dvojica pristalica Boke Juniors brutalno su ubili navijača River Plejta posle finala Kopa Libertadores koje je pripalo "belo-crvenima".

Fudbal 13.12.2018 | 20:00
UŽAS: Navijači Boke ubili navijača River Plejta!
Ovo ne bi smjelo nikad i nigdje da se događa. Nažalost, događa se...

Pristalice Boke Juniors brutalno su ubile navijača River Plejta poslije slavlja povodom osvajanja Kopa Libertadores, pandana evropskoj Ligi šampiona.

Prema vijestima iz Argentine, ubijen je 21-godišnji Esekjel Aron Neris u argentinskoj provinsiji Misiones.

Dvojica navijača Boke osumnjičena su da su najprije pretukla mladića, a potom su ga izboli nožem u nogu i presjekli mu bedrenu arteriju. Iskrvario je na smrt.

Esekjel Aron Neris, 21- godišnji navijač Rivera, ubijen je u argentinskoj provinciji Misiones prilikom povratka sa slavlja kontinentalne titule svog kluba.

Njega su napala dvojica navijača rivalskog kluba i usmrtili ga na licu mesta, piše lokalni list "Klarin".

Bokini navijači su ga pretukli, a potom mu nožem zadali smrtonosni ubod u levu nogu, presekavši mu jednu bedrenu arteriju i on je iskrvario. 

Esekjel, koji je na sebi imao voljeni dres, prevezen je u bolnicu u teškom stanju, gde je preminuo nekoliko sati kasnije. 

"Ubili su mi sina, on je samo šetao", rekla je Lusija Ramona Neris, majka ubijenog navijača i otkrila šta joj je sin rekao kada je pozvao upomoć: 

"Umirem, umirem, napali su me jer sam slavio titulu, jer sam navijač Rivera", bile su njegove reči. 

Ona je opisala da je njen sin bio u nemogućnosti da se brani. 

"Pre nekoliko meseci je pao sa motora zbog čega je imao samo tri nokta na jednoj nozi. Gurnuli su ga iako je jedva hodao i tukli ga kao bespomoćnog psa", dodala je unesrećena majka. 

Policija provinicije Misiones potvrdila je da su napad izvršila dvojica navijača Boke Juniors starosti 18 i 22 godine.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar