Navijači Lacija vrijeđali Sergeja: "Ciganine!"

Pristalice rimskog kluba istakle uvredljiv transparent na račun srpskog reprezentativca.

Fudbal 12.12.2018 | 10:00
Navijači Lacija vrijeđali Sergeja: "Ciganine!"
Lacio i Sampdorija ovog vikenda podelili su bodove u fantastičnoj utakmici 15. kola Serije A - 2:2 (0:1) na susretu koji je trajao više od 100 minuta.

Gledaoci su mogli da uživaju na "Olimpiku", videli su četiri gola, od čega dva u "dubokoj" sudijskoj nadoknadi. Kapiten Rimljana Ćiro Imobile je u 96. minutu doveo domaće u vođstvo, da bi tri minuta kasnije Rikardo Saponara osigurao bod Đenovljanima.

Međutim, deo navijača Lacija je u blizini stadiona istakao uvredljivi transparent na račun reprezentativca Srbije Sergeja Milinkovića Savića, koji u poslednje vrijeme ne pruže partije u skladu sa svojim renomeom.

Na transparentu je napisano "Milinković - Zingaro (Ciganin)", čime su pristalice rimskog tima na sulud način pokazale razočaranost igrama srpskog igrača u ovoj sezoni, u kojoj je na 15 ligaških nastupa postigao samo jedan gol.

Podsetimo, prvi čovek Lacija Klaudio Lotito donedavno je kategorično odbijao da se odrekne srpskog fudbalera, da bi krajem novembra ipak ostao zagonetan kad je u pitanju njegov transfer.

"Sergej ima petogodišnji ugovor i ne želimo da ga prodamo jer je odličan igrač, ali u životu nikad ne reci nikad", izjavio je Lotito.

U međuvremenu, navijači su počeli da vređaju nekadašnjeg đaka i prvotimca Vojvodine...

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar