Medojević ostaje u zatvoru

Crnogorski Apelacioni sud odbio je žalbe advokata jednog od lidera Demokratskog fronta Nebojše Medojevića i Milana Kneževića i potvrdio rešenje Višeg suda o njihovom zatvoru od dva meseca zbog odbijanja svedočenja.

Region 02.12.2018 | 20:10
Medojević ostaje u zatvoru
"Apelacioni sud Crne Gore je, rešavajući po žalbi punomoćnika svedoka Nebojše Medojevića, doneo rešenje kojim je odbio kao neosnovanu žalbu punomoćnika ovog svedoka i potvrdio rešenje Višeg suda u Podgorici. Takođe, Apelacioni sud je, rešavajući po žalbi punomoćnika svedoka Milana Kneževića, doneo rešenje kojim je odbio kao neosnovanu žalbu punomoćnika ovog svedoka i potvrdio rešenje Višeg suda u Podgorici", navodi se na sajtu Apelacionog suda, prenosi RTCG.

Podseća se da su advokati Medojevića i Kneževića u petak predali žalbu na doneta rešenja, kojima je Viši sud u Podgorici odredio pritvor u trajanju do dva meseca zbog njihovog odbijanja da svedoče.

Navodi se da je advokat Dražen Medojević preuzeo odluku suda i novinarima kazao da je rešenje protivzakonito. On je naveo da je to nedozvoljena pravna situacija i najavio žalbu Ustavnom sudu.

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

YU

02.12.2018 21:51

Svim crnogorcima ukinuti krsnu slavu i oduzeti krstenice.

ODGOVORITE
Name

Mico

02.12.2018 22:02

Samo da nato rikne, eto njih sa svojima opet.

ODGOVORITE