Talentovana i lijepa kćerka

Branko Đurić Đura je poznat po svom talentu, ali malo ko zna da glumac ima talanetovanu i lijepu ćerku po imenu Zala.

Zabava 01.12.2018 | 11:58
Talentovana i lijepa kćerka
Osim što je od oca naslijedila dar za glumu, Zala se bavi i muzikom, a do sada je snimila nekoliko pjesama i spotova. Ćeka Branka Đurića Đure i slovenačke glumice i pevačice Tanje Ribič ima 25 godina, a studira glumu u Njujorku i bavi se pjevanjem.

Zala je pokazala da je svestrana, jer pored glume i pjevanja, ona voli modu, modni dizajn, kao i dizajn enterijera.

Ova talentovana djevojka je neizmerno zahvalna svojim roditeljima koji su joj pomogli da ostvari svoj san i upiše glumu u Njujorku.

"Tata mi najviše pomaže u radu tako što neće da se petlja, jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Nikad me nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao ako bih ga zamolila, ali to ne želim i to me čini jačom", rekla je Zala jednom prilikom i dodala da joj je u životu najbitnija ljubav. Njen životni cilj je da bude zadovljna, a u budućnosti ima nameru da se bavi glumom, pjevanjem, komponovanjem i putovanjima.

Do sada je imala priliku da radi nekoliko editorijala, kao i da sarađuje sa ocem od kog istvremeno uči. 

(Kurir)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

slo

01.12.2018 16:11

Lijepa na oca.

ODGOVORITE
Name

Hahahahahaah

03.12.2018 18:36

Hohohoohohohohohahahahhahaa

Name

P

01.12.2018 18:01

I on se više popeo na glavu sa onim svojim izgovorom. Ne zna šta bi bio, musliman, srbin, hrvat, slovenac. Jede govna zbog para. Onaj kome je njegov humor zanimljiv mislim da nije dobar.

ODGOVORITE
Name

I..

03.12.2018 11:40

Dakle za ljepotu, zdrav, otvoren um, duh i ljudski kvalitet jedine odrednice su biti Srbin, Bosnjak i Hrvat, u 21. Bravo.

Name

za P

03.12.2018 16:10

Ovo "p" je najvjerovatnije neka skracenica za PAPAK! Pa jbt, koji krkani imaju pristup internetu, Boze sacuvaj... Pomijesa covjek religioznu sa nacionalnom pripadnoscu i uz to i sa drzavljanstvom.... Kako ti je vec "I..." rekao - papak jedan, izadji malo iz selendre, prohodaj svijetom. Normalnim ljudima puca neka stvar ko si i sta si AKO SI DOBAR covjek. Sto ti nisi, sudeci po tvom komentaru. Jednostavno jedan iskompleksirani bot, kojeg ko ovcu sisaju svako par godina kad na izborima zafali vune hahah

Name

P

03.12.2018 18:41

Vas dvojica izgleda neznate čitati. Ako i znate čitati onda niste u stanju to razumjeti, odnosno shvatiti šta je napisano. Ja nisam iznosio svoje mišljenje o tome "ko je ko! ili "ko je šta" / još jednom pročitajte/ i nemam s tim uopšte problem, niti tako gledam na ljude, nego sam pisao da taj problem, problem identiteta upravo ima taj Branko Đurić, koji podilazi svakom, samo je razlika na kojoj TV u tom trenutku gostuje. i to je istina. Vrijeđa Vas to, šta Vam ja mogu.

Name

Nad Realista

01.12.2018 20:27

Sto bi rekla moja Pokojna Baba,bavi se besposlicarenjem,lak poso dobra zarada.Sta ces,dok ima naivnih.....

ODGOVORITE