Riki Lido na Partizanovom radaru!

Klub iz Humske 1 pred teškim zadatkom!

Košarka 30.11.2018 | 15:15
Riki Lido na Partizanovom radaru!
Partizanova potraga za pojačanjima i dalje traje, a u moru kandidata koji se prate poslednjih sedmica na radaru se pojavilo novo ime. Kako saznaje MOZZART Sport, uprava Partizana bacila je oko na donedavnog šutera Ređo Emilije - Rikija Lida.

Lido je danas i zvanično raskinuo saradnju s Ređo Emilijom i postao slobodan igrač, a gotovo paralelno sa tim promenio je i agenciju koja ga zastupa. Naime, on se rastao sa Miškom Ražnatovićem i postao član agencije Oktagon. Riki Lido je do odlaska iz Italije bio najbolji strelac tamošnjeg prvenstva sa prosečno 24 poena po utakmici. 

Mada je Lido izuzetno zanimljiv Partizanu i igrač na jednoj od dve ključne pozicije gde se traži pojačanje, u klubu iz Humske 1 svesni su da je pred njima ozbiljan i nimalo lak put. Pitanje je da li Partizan može da odgovori finansijskim zahtevima nekadašnjeg igrača Efesa i Baskonije, pošto je nedavno izjavio da mu je povratak u NBA prioritet. Takođe, španski mediji su po njegovom rastanku sa Ređo Emilijom objavili da je ponovo interesantan Baskoniji. Klub iz Vitorije je u potrazi za čovekom koji će odmeniti povređenog Patrisija Garina. 

Podsetimo, Partizan se poslednjih dana ozbiljno dovodi u vezu i sa nekadašnjim centrom Olimpijakosa i milanske Olimpije - Patrikom Jangom. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar