Veliki je šaljivdžija Piter Krauč!

Šta pokloniti Rafaelu Benitezu za Novu godinu? Nemojte ono što je Krauč. . . !

Fudbal 04.12.2018 | 22:00
Veliki je šaljivdžija Piter Krauč!
Piter Krauč je oduvek važio za jednu od najpozitivnijih fudbalskih ličnosti u Engleskoj.

Uvek nasmejan, često se šali na sopstveni račun - a, posle anegdote koju je ispričao za britanske medije, znamo i da je vrlo dobro zna da "troluje" i prijatelje, odnosno nekadašnjeg trenera iz dana u Liverpulu, Rafaela Beniteza, koji je često delovao namrgođeno.

Krauč je ispričao da je jedne godine u klubu organizovana igra "Tajni Deda Mraz" kada su izvlačili ime jednog od kolega i darivali mu poklon, s tim da on ne bi saznao ko je u pitanju...

Pogađate - Krauč je izvukao baš Beniteza!

Ispričao je da mu je poklonio kožnu jaknu, ali se nije zaustavio na tome...

"Da, to je bilo malo da promeni imidž, ali sam mu uz to kupio i knjigu Žozea Murinja. Knjiga se zvala 'Kako osvojiti ligu'", kazao je Piter Krauč uz široki osmeh uz licu prisećajući se tih dana na "Enfildu".

"Pogledao je to, podigao je knjigu i rekao pročitaću ovo!", prepričao je Krauč reakciju svog šefa koji jedini nije znao da je poklon dar visokog napadača, za razliku od cele svlačionice.

Benitez i Murinjo su sredinom dvehiljaditih bili "neprijatelji" u Premijer ligi pošto je gospodin "Specijalni" odmah sa Čelsijem osvojio dve titule, dok se španski menadžer mučio sa Liverpulom u domaćem takmičenju, ali ih je odveo do trofeja Lige šampiona.

Njihove prepirke su se nastavile i tokom narednih godina, a nismo saznali da li je Benitez na kraju pročitao Murinjovu knjigu kako bi mu "ušao u glavu".

U svakom slučaju, Pitere - svaka čast na kreativnosti!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar