Alvaro Morata - "rođen" u ofsajdu!

Neverovatan podatak iz Premijer lige. . . !

Fudbal 27.11.2018 | 13:00
Alvaro Morata - "rođen" u ofsajdu!
Kao "puzla" koja ne može da se uklopi u slagalicu deluje igra Alvara Morate ove sezone.

Španski napadač je imao velikih problema sa samopouzdanjem, promašivao je retke šanse u koje je ulazio, da bi u poslednjih mesec dana došao do nešto bolje forme, postigao je pet golova u Premijer ligi, ali je ovog vikenda ponovo bio nevidljiv.

Totenhem nije strahovao od njega (3:1), njegova zamena Olivije Žiru je postigao utešan pogodak, tako da se ponovo priča o Moratinoj "selidbi" na klupu.

Španski napadač koji je stigao iz Real Madrida u transferu vrednom više od 65 miliona evra ima problema sa razumevanjem s igračima iz ofanzivnog dela, kada da krene na loptu, kada da se izvuče po nju - tako da ga ove sezone u Premijer ligi "krasi" jedan bizaran podatak.

Prema podacima sa zvaničnog sajta takmičenja, Morata je u ofsajdu ove sezone uhvaćen već 18 puta na 12 mečeva koliko je odigrao!

To je recimo više nego što su zajedno svi igrači Bornmuta bili u nedozvoljenoj poziciji (16), nije daleko ni Njukasl junajted (19), dok je najbliži pratilac Alvara Morate - srpski napadač Aleksandar Mitrović (15), koji je doduše postigao sedam golova ove sezone.

Da li Čelsi mora da kupi novog napadača tokom januara?

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar