Lendejl: Izašli smo raspucani, skakali, a onda...

Popustili nogu s gasa! Košarkaš Partizana Džok Lendejl kaže da ostaje žal jer je Partizan mogao da pobedi Zvezdu u prvom ovosezonskom "večitom derbiju" u ABA ligi.

Košarka 25.11.2018 | 09:45
Lendejl: Izašli smo raspucani, skakali, a onda...
Zvezda je gubila tokom čitavog prvog poluvremena, a Partizan je rano trojkama pokrenuo Lendejl "cepajući" mrežicu rivala.

Do kraja je bio najefikasniji u crno-belom dresu sa 18 poena, ali je Zvezda slavila 77:71 i ostala neporažena u regionu (9-0), dok Partizan ima četiri pobede i pet poraza.

"Ovo je definitivno utakmica koju je trebalo da dobijemo. Izašli smo raspucani, igrali smo dobru odbranu, kontrolisali skok i u trećoj četvrtini smo popustili nogu sa gasa, a oni su se vratili. Okliznuli smo se, tri minuta jedan napad za drugim i tada su preokrenuli. Odbrana i rotacije nisu bili dobri, tu sam i ja kriv, ofanzivni skokovi su išli njima. Sve u svemu, moramo da budemo konstantniji i da energiju i šut zadržimo tokom cele utakmice", rekao je posle utakmice Lendejl. 

On kaže da je atmosfera jedna od najboljih stavki kada je reč o navijačima Partizana. 

"Tamo je ludnica. Mi se hranimo tom energijom jer dolazimo sa koledža gde dođe po hiljadu ljudi. Pred ovakvom publikom je igranje lakše, pomaže nam. To je jedna od 'kul' stvari u vezi sa klubom", kaže Lendejl.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar