Janik Karasko razbio saigraču nos!

Izvini i evo ti 10. 000 evra da brže prođe! Klub ćutao tri meseca o incidentu. . .

Fudbal 22.11.2018 | 20:00
Janik Karasko razbio saigraču nos!
Sedam golova i devet asistencija. Nije to uopšte loš učinak za Janika Fereire Karaska. Samo, da li i dovoljan da opravda 30.000.000 evra uloženih u njegov transfer iz Atletiko Madrida, ostaće dilema. Tek, Belgijanac je danas u centru medijske pažnje ne zbog igara, već onoga što se desilo van terena.

A desilo se da je još u avgustu, na treningu Dalijen Jufanga, slomio nos saigraču Jinu Pengksijangu. Kineski defanzivac je završio u bolnici i sve do danas Karasko nije našao vremena i(li) načina da mu se izvini. Onda je javno saopštio kako će mu pokloniti 10.000 evra ne bi li nadoknadio štetu.

Ne znamo da li je Pengksijang prihvatio, ali znamo da su svi u klubu ćutali tri meseca o ovome, sve dok Daljen nije osiguran opstanak u Superligi.

„Slučajno smo se sporečkali na treningu, došlo do je čarki, što je za posledicu imalo lom nosa Pengkskijanga. Dobar je čovek, dobar igrač, želim na ovaj način da mu se izvinim za nešto što se na treninzima često dešava. Nadam se da će se brzo oporaviti“, rekao je Karasko, koji nije mogao da igra za reprezentaciju Belgije na poslednje dve utakmice, zbog problema sa pasošem, pa nije ni napuštao Kinu, iako je prvenstvo u toj zemlji nedavno završeno.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar