Zvezdina posljednja ponuda Mirku Ivaniću!

Posle dogovora sa Milunovićem. . .

Fudbal 18.11.2018 | 20:40
Zvezdina posljednja ponuda Mirku Ivaniću!
Teško da postoji sličan primer. Bilo ih je mnogo i u skorijoj prošlosti, tih igrača što su intrigirali i crno i crveno-bele, ali čini se niko kao Mirko Ivanić. Svako malo eto ga nekadašnji plejmejker Vojvodine u tekstovima o potencijalnim pojačanjima večitih rivala sa Topčiderskog brda. I evo ga još jednom, Crvena zvezda pita.

Posle dogovora sa Nemanjom Milunovićem, Ivanićevim doskorašnjim saigračem iz BATE Borisova, rukovodstvo crveno-belih se prema saznanjima Sportskog žurnala okrenulo ka još jednoj višegodišnjoj želji. Ivanić je već nekoliko puta odbio prvo Partizan, pa onda i Zvezdu, uglavnom to obrazlažući željom da igra u inostranstvu. Možda bi međutim ova nova Zvezda, učesnica Lige šampiona, mogla da ga ubedi da mu je ipak bolje nazad u Srbiji nego u Belorusiji?

Žurnal piše: biće ovo verovatno poslednji put da će Zvezda i pitati Ivanića. Ako još jednom istakne da ne želi da bude deo srpskog fudbala povući će se crveno-beli. Ako odgovor bude potvrdan krenuće se u pregovore sa BATE Borisovim.

Belorusi su prošle sezone za Ivanićevu slobodu tražili 1.700.000 evra. To je novac koji Crvena zvezda ne bi dala, jer iako je ove sezone ozbiljno zaradila i dalje vuče dugove iz prošlosti. Dakle, morao bi i BATE da pristane na kompromis. Pride, već je Zvezda pokrivena na toj poziciji. Igrač Ivanićevog kvaliteta svakako bi dobro došao, ali njegov dolazak nije prioritetna stavka u planu.

Što će reći, daleko od realizacije. Vrlo daleko. Bar za sada.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar