Stevanović nudi resurse Dodiku

U Ljubljani danas počinje trodnevni regionalni sastanak Trilateralne komisije u čijem središtu će biti teme kao što su ekonomska budućnost Evrope, migracije i međugranična saradnja.

Republika Srpska 16.11.2018 | 13:40
Stevanović nudi resurse Dodiku
Sastanku prisustvuje i Miloš Stevanović, advokat iz Bijeljine, čime Republika Srpska prvi put ima svog predstavnika na jednom ovako važnom događaju.

Stevanović se nalazi i na funkciji menadžera grada Bijeljine na koju ga postavio gradonačelnik Mićo Mićić.

"Ovo je prilika za Republiku Srpsku da se i ekonomski jače i više poveže sa međunarodnim bankarskim i političkim krugovima", rekao je Stevanović za "Nezavisne".

Dodao je da su naredne četiri godine najstabilnije za Reupuliku Srpsku i da će ovo biti mali doprinos njenom rastu i napretku.

"Naše prisustvo u ovakvim organizacijama je važno. Svoje resurse sam svakako stavio na raspolaganje i predsjedniku (Miloradu) Dodiku, jer želim da dam svoj doprinos rastu naše Republike i stabilnosti u BiH", poručio je Stavanović.

Sastanku će, kako se očekuje, prisustvovati više od 200 članova nevladine grupacije koju je osnovao Dejvid Rokfeler 1973. godine u cilju jačanja saradnje između Sjeverne Amerike, Zapadne Evrope i Japana.

Sastanku prisustvuje i Ana Brnabić, predsjednica Vlade Srbije, kao i Mevlut Čavušoglu ministar inostranih poslova Turske, Aleksandar Čeferin predsjednik UEFA, predsjednik Slovenije Borut Pahor, Predsjednik Rotsild Banke Vilijam Higins i mnogi drugi.

Sastankom predsjedava Žan-Klod Triše, bivši direktor Evropske centralne banke, a zvanicama će se obratiti i slovenački premijer Marjan Šarec i predsjednik Borut Pahor, kao domaćin ovog sastanka.

Trilateralna komisija slovi za svjetsku vladu u sjenci, a njeni članovi su aktuelni ili bivši visoki funkcioneri, biznismeni, milioneri i mnogi drugi.

(BN/Nezavisne)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Nostradamus

16.11.2018 13:53

Ako je vec tako i ja nudim svoje resurse Dodiku. Pa reci Stevanovicu koji su to tvoji resursi.

ODGOVORITE
Name

Semberac

16.11.2018 14:02

Tako je Miloše ti si dobro procjenio u kom pravcu treba ici a dosadasnja politika sds-a je osvirala svoje

ODGOVORITE
Name

Re: Semberac

16.11.2018 14:23

Тако је, треба ићи у правцу тихог обнављање НДХ, у праву си!

Name

Semberac

16.11.2018 14:21

Mališa iz Semberije gleda gdje može šta da se uvrne i stavi u vlastiti džepić. Pi*am se na njegove resurse. Je*o ga Mićo Mićić koji ga je natovario nama na grbaču.

ODGOVORITE
Name

Realitic

16.11.2018 14:30

Otisao po instrukcije za burlu, sta ce sa imigrantima. Jer ode mlad narod a kuce ostaše prazne. Treba to popuniti mladim vojno sposobnim arapčićima... a krediti trebaju burli. Nisu dzabe tu skolski od Livnea.....

ODGOVORITE
Name

Rade

17.11.2018 08:06

Ima resursa ija imam ideja i onaj najluđi ima ideje samo pare nam trebaju još ako neko dadne za dzaba pa ako bude biće ako nebude ko ga je.b.e

ODGOVORITE