Đoković uveče na terenu protiv Čilića: Za 17. pobjedu!

Novak u Londonu igra meč trećeg kola završnog ATP turnira. Novak: Ponekad se osećate kao da vas vuku na više strana! Srpski teniser Novak Đoković priprema se za meč sa Marinom Čilićem na Završnom mastersu u Londonu i usput nalazi vreme za šalu.

Tenis 16.11.2018 | 11:15
Đoković uveče na terenu protiv Čilića: Za 17. pobjedu!
Đoković je podelio detalj sa svog treninga, gde su mu za noge pričvršćene dve trake koje ljudi iz njegovog tima vuku i tako vežbaju snagu i rad nogu igrača.

"Ponekad se zaista osećate kao da vas vuku u više pravaca istovremeno. Ovde, meni to doslovce i rade", napisao je u šali srpski teniser. 

Njega meč trećeg kola grupe "Gustavo Kuerten" na Završnom mastersu očekuje od 21 čas u londonskoj O2 areni.

Posle uspešno prebrođenih duela protiv Aleksandra Zvereva (2-0) i Džona Iznera (2-0), Novak Đoković u petak igra za "izlazak" iz Grupe "Gustavo Kirten" sa maksimalnim skorom.

U 21 čas, Đoković će izaći na teren naspram svog poslednjeg rivala u prvoj fazi, Marina Čilića - trenutno sedmog tenisera ATP liste.

Novak će moći rasterećeno da uđe u svoj 19. duel protiv hrvatskog tenisera, jer je već izborio plasman u polufinale u "O2" areni. Zato će prioritet biti da ostane zdrav i da se sačuva za borbu za finale.

Biće to 19. međusobni duel Đokovića i Čilića i šansa da naš teniser ostvari 17. trijumf. Ove sezone odigrali su tri duela i posle uspeha Hrvata u finalu Kvinsa, Novak je slavio u polufinalu Sinsinatija, pa u četvrtfinalu Pariza.

Takmičarski dan u Grupi "Kirten" počeće u 15 časova, duelom Aleksandar Zverev - Džon Izner.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar