Velika je Roma, 150.000 evra za navijača Liverpula!

Sjajan gest rimske "vučice".

Fudbal 17.11.2018 | 22:00
Velika je Roma, 150.000 evra za navijača Liverpula!
Predsjednik Rome Džejms Palota saopštio je danas da će on i klub donirati 150.000 evra za liječenje i rehabilitaciju navijača Liverpula Šona Koksa, koji je povrijeđen uoči duela Liverpula i Rome u Ligi šampiona.

Iz rimskog kluba poručili su da će klub uručiti 100.000 evra, a sam predsjednik Palota dodaće još 50.000.

Osim finansijske, Rimljani su ponudili svaku drugu moguću pomoć, kako bi se Koks u potpunosti oporavio od povreda zadobijenih prije sedam mjeseci.

Koksa su krajem aprila povrijedili rimski huligani pred polufinalni dvoboj dva tima, a uoči revanša igrači "vučice" pružili su podršku nesrećnom 53-godišnjem navijaču "redsa", tako što su nosili majice sa natpisom "Naprijed Šon".

"Ono što se desilo Šonu Koksu ne bi smjelo nikada da se desi nekome ko je krenuo na fudbalsku utakmicu. Mislima smo od tada pa do danas uz Šona, Martinu i cijelu njihovu porodicu. Nadamo se da će Šon uspjeti u potpunosti da se oporavi što prije", rekao je Palota.

Šonova supruga Martina utučena je zbog svega što se desilo.

"Naš život okrenuo se za 360 stepeni nakon onoga što se desilo Šonu. Ne izgleda da će se Šon uskoro vratiti kući, čak i uz sve napore ljekara, koji će potrajati godinama. Biće mu potrebna njega do kraja života. Zahvaljujemo se na donaciji Romi i gospodinu Paloti", istakla je Martina Koks.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar