Šta je sa dječkom?!

Suarez traži da Dembele leti iz tima, stigle i ružne slike od gazde iz Dortmunda. . . ! Karijera pod velikim znakom pitanja. . .

Fudbal 18.11.2018 | 23:45
Šta je sa dječkom?!
Došao je kao drugi najskuplji fudbaler na svetu, a sada deluje kao da je najveći problem na svetu. Ili bar najveći problem koji Barselona ima. Usman Dembele, pogađate. 

Momak kome je tek 21 godina upada iz problema u problem i Katalonci ne znaju šta da rade sa njim. Počelo je od prilično naivnih problema s ishranom i sitnim prevaspitavanjem, nastavilo se s problematičnim taktičkim znanjem, odnosno mogućnostima da ih primi, a sada već u Barsi ozbiljno razmišljaju da ga odstrane iz tima. Bar dok na red ne dođu pregovori s drugim klubovima oko prodaje ili pozajmice.  

Dembeleu se zamera u najmanju ruku čudno ponašanje, događalo mu se čak da nestane na nekoliko dana i da niko ne zna gde je, a u odnosu na sve to povrede deluju zaista kao najmanji problem. 

Španski mediji danas navode da mu je čak i svlačionica okrenula leđa, jer više nema strpljenja za njegove detinjarije. L'Ekip na naslovnoj strani pod naslovom "Dembele u opasnosti" otkriva da je Luis Suarez najveći zagovornik izbacivanja iz tima mladog Francuza.   

Da sve bude još gore iz Nemačke stižu vesti da je Usmana Dembelea tužio stanodavac iz vremena dok je nosio dres Borusije. Stariji gospodin tereti Barsinog skupocenog asa za oko 25.000 evra plus kamate jer je kuću ostavio u užasnom stanju i čak nije raskinuo ugovor o izdavanju. 

"Svuda je đubre i otpad. Po kući ubuđana hrana. U ormanima razbacane stvari, po podu prosuta tečnost.. Iza vrata sam pronašao hrpu neplaćenih računa. I to nije sve", jadikuje gazda kuće u razgovoru za Bild koji je sve potkrepio fotografijama. "Zanimljivo" da Dembele prilikom selidbe nije poneo svoje lične stvari, ali zato jeste ključeve od kuće, pa je gazda morao da menja sve brave, što će mu takođe uračunati u trošak. 

Trenutni problem za sud je što nema tačnu adresu stanovanja Usmana Dembelea u Španiji, pa ne može da mu prosledi potraživanja. 

I ko je najbolje prošao u celoj priči? Pa Dortmund naravno - 115.000.000 evra za očigledno infantilnog dečaka čija je dalja karijera pod velikim znakom pitanja. Ali u Borusiji su naučili lekciju: od slučajaDembele na pregovore sa mladim igračima obavezno vode psihologe i razne druge stručnjake koji procenjuju mentalnu zrelost potencijalnih pojačanja.  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar