Sarajevo: Drama u tramvaju

Iako je prvobitno bilo javljeno da su migranti napali mladića u tramvaju u centru Sarajeva, prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, incident je izazvao Adis Šetkić, koji je od ranije poznat policiji po krađama.

Bosna i Hercegovina 14.11.2018 | 22:22
Sarajevo: Drama u tramvaju
Kako nezvanično saznajemo, on je od dvojice migranata pokušao ukrasti mobitele i novčanike, uslijed čega je izbila tuča.

Podsjećamo, iz Operativnog centra MUP-a KS su nam potvrdili da se incident dogodio oko 20 sati  na tramvajskom stajalištu kod Centralne banke.

Iz Hitne pomoći su nam kazali da je jedna osoba zadobila lakše tjelesne povrede nastale nakon upotrebe tupog predmeta. 

Tramvajski saobraćaj je zaustavljen sat vremena, uviđaj je u toku.

Kako saznajemo, policija će uskoro izuzeti i snimke videonadzora sa zgrade Centralne banke, da pokuša identifikovati napadače.

(Avaz)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Kum

15.11.2018 08:13

Eto naseg naroda.Kod nas je vazece pravilo ko se nalazi u muci toga treba jos dotuci i unistiti tako pravilo je samo jos kod zivotinja u danasnje doba vidljivo.S obzirom da mi kao specija imamo navodno mozga za razmisljanje pa po tome ocijenjujucu smo gori od zivotinja ili bolje receno BiH se nalazi na nivou kamenovog doba.

ODGOVORITE
Name

svaka mu cast

15.11.2018 08:45

Pa bolje da mi njih docekujemo i lupamo ih u svakom pogledu nego kao sto se desava po evropi da ti isti emigranti bodu ljude po ulicama i pljackaju ih na svakom ćošku

Name

za svaka mu cast

18.11.2018 10:02

Nije bolje! Ako neko podrzava dzeparenje po gradu,onda me ne cudi njegov komentar. . Nikada se ne guraju svi ljudi u isti kos.