Barsine muke s Dembeleom!

Nije se pojavio na treningu, sat i po niko nije znao gde je! A on - prehladio stomak!

Fudbal 09.11.2018 | 14:45
Barsine muke s Dembeleom!
Usman Dembele kao da baš voli da bude u centru pažnje zbog stvari koje nemaju veze s terenom i fudbalom.

Nestašni momak juče se nije pojavio na jutarnjem treningu zbog, kako je kasnije objavljeno, gastroenteritisa iliti prehlade stomaka, ali tek u kasne večernje sate katalonski mediji otkrili su šta se krije iza Dembeleovog odsustva. 

Naime, Francuz nikome nije prijavio da neće doći na trening, zbog čega su pomoćnici Ernesta Valverdeapočeli da ga zovu na telefon. Kako nisu uspeli da ga dobiju, zabrinuli su se da mu se nije nešto dogodilo. Neizvesnost je trajala narednih sat i po vremena, pošto niko nije mogao da utvrdi njegovu tačnu lokaciju. Kod kuće nije bio, barem je tako izgledalo u prvi mah, a niko od njemu bliskih ljudi nije bio upućen u to gde se Dembele nalazi. Međutim, posle nešto više od sat i po vremena potrage Dembele se javio nadležnim organima i prijavio da se ne oseća dobro i da je sve vreme kod kuće.

Barselonini lekari su odmah pojurili ka Dembeleovom domu i konstatovali da mladi ofanzivac ima teži oblik gastroenteritisa. Verovatno shvatate i sami, ne moramo dalje da objašnjavamo. 

Ipak, katalonski mediji se i dalje pitaju - zašto se Francuz nije odazvao, kada mu je telefon bio pretrpan porukama i propuštenim pozivima...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar