Javno izvinjenje zbog Palme

U gotovo svim hrvatskim dnevnim novinama objavljen plaćeni oglas javnog izvinjenja gradonačelnika Zagreba Milana Bandića zbog posjete Dragana Markovića Palme.

Region 09.11.2018 | 13:46
Javno izvinjenje zbog Palme
Dio medija konstatuje da Bandiću nije bilo dovoljno što se pre dva dana na konferenciji za novinare izvinio građanima i prije svega hrvatskim veteranima i pripadnicima desnice, zbog toga što je bio domaćin Markoviću, koji je i predsjednik Skupštine opštine Јagodina.

Mediji, međutim, konstatuju da je Bandić ove oglase platio iz budžeta Grada, odnosno džepova građana.

Portal Telegram piše da se Bandić na nedavnoj konferenciji za novinare “malo pravio blesav“, rekavši da nije imao pojma da je Palma prijatelj Željka Ražnatovića Arkana, kojeg u Hrvatskoj kvalifikuju kao ratnog zločinca.

Bandić se, naime, najprije našao na udaru bivšeg HDZ-ovca, sada gradskog odbornika u zagrebačkoj skupštini, Zlatka Hasanbegovića, a potom i hrvatskih veterana koji su mu veoma zamjerili na ovom susretu i zatražili izvinjenje.

“A onda je danas u svim dnevnim novinama, evidentno na trošak Zagrepčana, objavio plaćene oglase pod naslovom 'Gradonačelnikovo pismo javnosti' u kojem se opet izvinjava i ponavlja kako on nije imao pojma o Palminim vezama s Arkanom“, piše Telegram.

“Zato ponovo upućujem izvinjenje svim istinskim braniteljima koji su se na bilo koji način osjetili povrijeđenima i pogođenima zbog ovog susreta koji se, da stvar bude osjetljivija, igrom slučaja dogodilo baš na Dušni dan, kada se sjećamo svojih najmilijih od kojih su mnogi stradali u Domovinskom ratu“, piše Bandić u svom pismu.

Zbog susreta s Palmom Bandiću je, inače, Zlatko Hasanbegović prijetio raskidom koalicije na gradskom nivou.

Bandić je plaćeni oglas objavio u “24sata“, “Večernjem listu“, “Јutarnjem listu“ ..., piše Telegram.

(Tanjug)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Zoki

09.11.2018 16:16

Boze bolesnika

ODGOVORITE
Name

D

09.11.2018 17:39

Sve je to bolest ,nedaj bože mržnju mome narodu jer mžnja je štetna samo onom ko mrzi naj manje onoga koga mrze ali to ljudi koji imaju mržnju nikada neće razumjet neka jim je bog na pomoći

ODGOVORITE
Name

Smislov

09.11.2018 18:57

Neko reče spasime bože kuge i Hrvata.

ODGOVORITE
Name

MIMI53

09.11.2018 20:50

Kriv je Palma,jer nije znao s kojim bolesnicima razgovara.Ta zemlja je puna zlocinaca koje oni ne diraju niti hapse ,najbolje ih je obilatziti u sirokom luku.Vrlo "HRABRO" ruse biste i spomenike narodnih heroja i najbliza im je nacisticka doktrina. SRBI, U HRVATIMA NEMATE PRIJATELJE!!!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Picousti iz Jajinaca

09.11.2018 21:41

Palma je drvo i zato sad imamo problem. Sirovo drvo, neobrađeno...

Name

Banja lula

09.11.2018 21:00

Bože dragi kiji je ovo prevrtljivac i kukavica ili je bolestan um.

ODGOVORITE