Potresne riječi supruge ubijenog

Najteže mi je bilo kada sam dijete dovodila iz vrtića i kada je na vratima haustora ugledao smrtovnicu i sliku svog tate, ispričala je Alisa, supruga ubijenog policajca Davora Vujinovića.  

Bosna i Hercegovina 06.11.2018 | 07:15
Potresne riječi supruge ubijenog
– Dijete od tri godine se počelo grohotom smijati. Još ne razumije da ga nema. Davor je na fotografiji nasmijan kakav je zapravo u životu uvijek i bio – rekla je, između ostalog, Alisa Vujinović.

Azra Kurić koja je kobnog jutra bila šef smjene u IV Policijskoj upravi kaže da je primila poziv nakon što su automafijaši rafalnom paljbom zasuli njene kolege.

– S druge strane bio je muški glas koji je rekao: “Gospođo, pobiše vam policajce”. Taj glas nikada neću zaboraviti – priča Azra Kurić, prenosi radiosarajevo.ba.

Izvor: Radio Sarajevo

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Nažalost

06.11.2018 06:43

Ubijeni su dobri, pošteni, sposobni porodični ljudi, i to u godinama kada su bili najpotrebniji svojim porodicama i društvu uopšte. Saučešće ožalošćenim.

ODGOVORITE
Name

Sarcazmo

06.11.2018 15:35

Ja mislim da samo ovi sa trgane ne žale jer toliko proklinju policiju...Ili možda žale ? Ipak su u pitanju federalni policajci,a ne Republike Srpske...

Name

Olja

06.11.2018 06:47

Tuga...

ODGOVORITE
Name

Dare

06.11.2018 07:11

U inostranstvu se desavaju isto ovakve stvari ali kad se uhvate kriminalci oni znaju da im je to kraj jer su kazne za ovakva djela 25 g i vise,kod nas ce biti 12 jer ima "niz" olaksavajućih okolnosti i onda ide "dobro vladanje" u zatvoru i eto ga vani. Kad izadje on obavezno nastavlja sa istim poslom i još gore. To su slabe drzave gdje se kriminal isplati jer da su znali da ce dobiti po 30g niko ne bih ni nosio oruzje.

ODGOVORITE
Name

car

06.11.2018 12:07

Zaomi je tih ljudi i njihovih porodica.Ali mi nije jasno kako su tako naivno poginuli jer imaju iskustva u radu.U Americi policajac stane iza vozila naj manje 10m i stavi ruku na pistolj i poziva da digne ruke u vis.

ODGOVORITE
Name

carica...caru

06.11.2018 12:40

Care nepametuj stase desava u Americi ili u Evropi i stasu trebali policajci uraditi...treba malo vise Titine discipline !Zao mije ozalosceni familija i posteni policajaca i nece sigurno biti zadji u brdu nepravde i mafijasluka koje vlada na nasim prostorima.