Zlatan pregovara oko dužine ugovora u Milanu!

Italijanski mediji iznose detalje, priča deluje sve ozbiljnije!

Fudbal 06.11.2018 | 13:00
Zlatan pregovara oko dužine ugovora u Milanu!
Dima ima svuda, deluje i da se vatra razgorela. Na sve strane se u italijanskim medijima mogu naći informacije oko pregovora između Milana i Zlatana Ibrahimovića, a koji podrazumevaju da bi Zalatan mogao da obuče dres Rosonera već u januaru.

Sada dolaze konkretne informacije, a tiču se ugovora. Navodno, Milan je ponudio Zlatanu ugovor na šest meseci uz mogućnost produžetka na još jednu sezonu, dok Ibra želi da dobije ugovor na jednu i po godinu bez uslova, već u celosti. 

I to je sada predmet pregovora.

Zlatanova plata bi bila oko 1.500.000 evra godišnje, s tim što bi se ta cifra povećala na osnovu brojnih ličnih sponzorstava.

Italijanski mediji poput Korijere dela Sera, Tutosporta i ostalih pišu da Ibrahimović želi da se vrati na San Siro gde je postigao 56 golova igrajući za klub od 2010. do 2012. godine.

Milan je već potrošio 40.000.000 za fudbalera Flamenga Lukasa Paketu, tako da nemaju u budžetu još mnogo novca za trošak. Moraće Rosoneri da paze i na Finansijski fer plej. Mnogo je faktora u igri, ali deluje da je Ibrin povratak u Milano sve bliži.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar