Bendtner osuđen na 50 dana zatvora!

Zbog napada na taksistu! Nekadašnji fudbaler Arsenala, Niklas Bendtner moraće da provede neko vreme iza rešetaka, odluka je suda u Kopenhagenu.

Fudbal 04.11.2018 | 18:00
Bendtner osuđen na 50 dana zatvora!
Sud je odlučio da Bendtnera kazni sa 50 dana zatvora zbog toga što je jednom taksisti u glavnom gradu Danske 9. septembra ove godine polomio vilicu.

Kako prenose mediji u Danskoj, prilikom dokazivanja krivice danskog fudbalera, upotrebljen je video snimak na kojem se jasno vidi kako Bendtner udara taksistu i nanosi mu povredu.

Sve se dogodilo u vozilu koje je bilo parkirano ispred Nacionalne banke Danske u Kopenhagenu. Tom prilikom, taksista je gađao Bendtnera i njegovu devojku nepoznatim predmetima, ali ih nije pogodio.

Bendtner je prošlog meseca uputio izvinjenje taksisti zbog svega što se dogodilo, ali sudijama očigledno to nije bilo dovoljno da mu progledaju kroz prste.

Tridesetogodišnji fudbaler je trenutno član Rozenborga. Njegov advokat Andreas Nemet je najavio žalbu na presudu.

Inače, Bendtner je za Arsenal igrao u periodu od 2005. do 2014. godine, a takođe je igrao i za Volfsburg i Notingem Forest. Za reprezentaciju Danske je na 81 utakmici postigao 30 golova.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar