BN TV i dalje prva u Srpskoj

BN televizija je i toku mjeseca oktobra zadržala trend rasta gledanosti i tako zadržala status najgledanije televizije na teritoriji Republike Srpske.

Gledanost 01.11.2018 | 19:50
BN TV i dalje prva u Srpskoj

Prema rezultatima agencije "Audience Measurement" cjelodnevni program BN TV  bio je najgledaniji program na teritoriji Republike Srpske. Ukupan šer BN televizije u oktobru za svih 24 časa za Republiku Srpske bio je 17,43. Na drugom mjestu je program RTRS-a sa šerom 16,50, potom slijedi program Nove BH čiji šer je 4,84 , dok je šer ATV bio 4,10.


Gledaoci nastavljaju da daju veliko povjerenje Informativnom programu BN televizije, tako da je Dnevnik 2 BN televizije bio ubjedljivo najgledanija informativna emisija u Republici Srpskoj. Ukupan mjesečni šer Dnevnika 2 BN televizije u oktobru bio je 36,47. Iza našeg Dnevnika 2 ostale su Centralne informativne emisije  RTRS -a čiji Dnevnik 2 je na drugom mjestu, dok se centralne vijesti ATV -a  na trećem mjestu.

Veliku gledanost u programu BN televizije zabilježili su i ostali sadržaji BN televizije - naš Jutarnji program, ostali sadržaji Informativnog programa, te zabavni i serijski program. Hvala vam za povjerenje koje nam svakodnevno ukazujete.

(BN TV)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Radovan

02.11.2018 07:14

Svaka čast BN televiziji. Predlažem vamda informativneemisijepostavljatenayoutube.

ODGOVORITE