Vudvord vješto izbjegao sastanak sa Murinjom!

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo besan je na direktora Eda Vudvorda koji je iz neobjašnjivih razloga otkazao planirani sastanak u vezi transfera.

Fudbal 30.10.2018 | 20:45
Vudvord vješto izbjegao sastanak sa Murinjom!
Portugalac je sastanak planirao da se održi tokom protekle nedelje, ali kada je došao zakazani čas, dobio je obaveštenje da Vudvord neće doći.

Naravno, to je bio razlog za nezadovoljstvo, koje je ispoljio u razgovoru sa najbližim saradnicima.

Poslednji incident samo je jedan u nizu onih koji pokazuju da odnosi između izvršnog direktora kluba i Murinja nisu na najvišem nivou. 

Vudvord je letos vešto izbegavao da odgovori na Murinjove zahteve da mu dovede proverenog defanzivca, Tobija Aldervirelda iz Totenhema, a čini se da ni sada nije spreman da sasluša Murinja. 

S druge strane, to se tumači i kao mogući znak da su Vudvord i članovi upravnog odbora izgubili poverenje u Murinja i da bi uskoro mogli da imenuju sportskog direktora, što bi još više pogoršalo poziciju trenera Junajteda kada je reč o odlukama u vezi transfera. 

Navodno, Murinjo je nezadovoljan listom planiranih pojačanja koju su mu dostavili neki od sadašnjih klupskih skauta i uporno insistira na imenima iz svog notesa. 

Kako god bilo, stvari su daleko od idealnih, a sve su glasnije i priče o tome kako bi na funkciju sportskog direktora mogao da bude imenovan bivši levi bek Junajteda, Francuz Patris Evra, koji se u poslednje vreme često pojavljuje u svečanoj loži u društvu Eda Vudvorda.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar