U Humskoj mogu da odahnu!

Berti dobio bankarske garancije! Uprava crno-belih veruje da je na ovaj način otklonjena poslednja finansijska kočnica - ključna za zeleno svetlo iz Niona i siguran nastup u Evropi dogodine.

Fudbal 30.10.2018 | 19:15
U Humskoj mogu da odahnu!
Srpski klubovi i UEFA monitoring... To je to vreme, druga polovina oktobra, vreme kada stiže "inspekcija" iz Niona i kontroliše poslovanje pre svih Crvene zvezde i Partizana. Pa ako sve bude u redu u martu - licenca. Navijače Partizana pomalo je zabrinula vest da poznati agent Serđo Berti hitno potražuje preostali dug od transfera Adema Ljajića u Fjorentinu. Pregovori nisu bili laki, ali kako javlja Sportski žurnal dogovor je postignut. 

Dakle, nema tužbe, a to bi trebalo da znači da će crno-beli proći tu prvu kontrolu UEFA. Rukovodstvo Partizana isposlovalo je da Berti dobije bankarske garacije da će do 31. januara 2019. dobiti svoj novac, navodi isti izvor.

Podsetimo, radi se o sumi od 250.000 evra.

U Humskoj veruju da su na ovaj način otklonili poslednju finansijsku kočnicu - ključnu za zeleno svetlo iz Niona. Prethodno, Miloš Vazura napravio je dva reprograma: sa subotičkim Spartakom za transfere Đorđa Ivanovića (200.000) i Nemanje Nikolića (100.000), te sa Čukaričkim za transfer Ognjena Ožegovića (150.000). Uz regulisan porez državi i isplaćena dugovanja bivšim igračima, to bi, zaključuje Žurnal, trebalo da bude dovoljno za bezbrižno proleće... 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar