Andrea Pirlo: Pričaju mi o Ronaldu...

Legendarni vezista u kontaktu je sa bivšim saigračima i u razgovorima je često tema i Kristijano.

Fudbal 30.10.2018 | 21:00
Andrea Pirlo: Pričaju mi o Ronaldu...
Andrea Pirlo i Kristijano Ronaldo mimoišli su se u Juventusu za tri godine i šteta je što nismo imali šansu da uživamo u njihovim zajedničkim igrača u Torinu.

Italijan je već godinu dana fudbalski penzioner posle dvogodišnje epizode u Americi, ali i dalje aktivno prati fudbal i u kontaktu sa je sa nekadašnjim saigračima iz Juventusa, koji su sada Ronaldovi saigrači.

U razgovoru za "Skaj sports Italija", Pirlo je rekao da u tim razgovorima pominju i Kristijana.

"Bivši saigrači mi pričaju da je on (Ronaldo) profesionalac za primer. To možete da vidite i na terenu, pa uopšte nisam iznenađen", rekao je Pirlo.

Komentarišući aktuelni sastav "Stare dame", on je rekao da ekipa Masimilijana Alegrija ima nekoliko odličnih opcija na svim mestima i u svim situacijama.

"Ovaj tim Juventusa ima sjajne mogućnosti, uključujući i za slobodne udarce, koje izvode Miralem Pjanić ili Paulo Dibala ili Ronaldo", dodao je Pirlo.

Dok njegovi bivši saigrači uveliko rade kao šefovi stručnih štabova (Gatuzo je u Milanu, Inzagi je u Bolonji), Pirlo još razmatra svoje opcije, ali se školuje za trenera.

"Krenuo sam prošlog leta na kurs i još me samo master deli od diplome. To je ideja koja me intrigira. Još ne znam da li ću se time baviti, ali odlučiću kada bude vreme za to. Ako budem želeo da postanem trener, hteo bih to da radim samo na najbolji način", strpljiv je osvajač Lige šampiona i Mundijala u Nemačkoj 2006. godine.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar