Nejmar bijesan zbog dešavanja u Marselju!

Ta boca je mogla ozbiljno da me iseče, u pitanju je nedostatak poštovanja! "Ne samo prema meni, već i prema igračima Marselja, prema fudbalu. Te stvari nisu u redu i ne bi trebalo da se događaju", kaže Brazilac.

Fudbal 30.10.2018 | 15:15
Nejmar bijesan zbog dešavanja u Marselju!
Brazilac Nejmar ne može da se pomiri sa dešavanjima na utakmici sa Olimpikom iz Marselja, tačnije načinom na koji se ponašala domaća publika.

Atmosfera na Velodromu je ponovo bila zapaljiva, a domaća publika neprijateljski nastrojena prema zvezdama protivničkog tima.

Nejmar je u nekoliko navrata zasut tvrdim predmetima.

"Mislim da je to nedostatak poštovanja. Ne samo prema meni, već i prema igračima Marselja, prema fudbalu. Te stvari nisu u redu i ne bi trebalo da se događaju. Oni koji su zaduženi za vođenje francuskim fudbalom, a ne samo sudije, moraju da donesu određene odluke, kako se ovo ne bi događalo. Svaki put kada dođemo ovamo, iste stvari se dešavaju. Opasno je... Bacili su bocu na teren, da me je pogodila mogla je ozbiljno da me poseče. To nije normalno, nadam se da će vodeći ljudi preduzeti brze akcije", rekao je Nejmar.

Brazilac je potom prokomentarisao odluku Tomasa Tuhela da sankcioniše Mbapea i Rabioa, koji su zakasnili na sastanak pred meč, pa su utakmicu na Velodromu započeli sa klupe za rezervne igrače.

"Sanckije su izrečene, oni to znaju, a ja nisam njihov menadžer. Postoje rasporedi koji traba da se poštuju, oni to nisu uradili. U pitanju su odlični igrači, veoma važni za naš tim. Trpeli smo u njihovom odsustvu, ali to su unutrašnje stvari kluba. Bili smo uz njih, na kraju je Kilijan ušao sa klupe i prelomio utakmicu", rekao je Nejmar.

PSŽ je pobedom u Marselju nastavio fantastičan niz pobeda u nacionalnom prvenstvu, pa nakon 11 odigranih kola ima maksimamalna 33 boda.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar