Lik Svete Petke na fasadi zgrade

Vranjanka Jana Aleksić ubijeđena je da je u petak oko 16 časova, u Ulici Solunskih ratnika, vidjela lik Svete Petke na jednoj od kuća u toj ulici.

Srbija 27.10.2018 | 15:07
Lik Svete Petke na fasadi zgrade
Jana je je nesvakidašnji prizor zabilježila mobilnim telefonom i tvrdi da se na fasadi upravo ukazao lik zaštitnice žena.

"Ja sam fotografisala, uživo se baš lepo videlo, mnogo jasnije. Negde oko 16 časova baš uoči praznika Sveta Petke, koji se proslavlja u subotu. Prizor je bio istinit i trajao je nekoliko trenutaka.

To je bio melem za oči, za onog ko je uspeo da vidi, blagoslov i velika milost. Nijedna kamera, nijedan foto-aparat ili mobilni telefon ne može da prenese tu lepotu koju je juče moglo da vidi ljudsko oko", prenosi svoja iskustva ova Vranjanka. 

Sveta Petka jedna je od najpoštovanijih svetiteljki u srpskom narodu, pa i u Vranju.

U čitavom kraju posvećeni su joj brojni hramovi.

(Telegraf.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bog je Veliki

28.10.2018 08:30

Ovakva situacija se moze desiti samo onome ko vjeruje istinski, iz srca i iz duse. Ovim nam sami Bog ukazuje milost i pricinjava radost, za svu iskrenost u vjeri prema odredjenom Svetitelju. U danasnje vrijeme zlih desavanja, mozda su ovakve pojave potrebnije, kao vid upozorenja, na prisustvo visih sila.

ODGOVORITE