Promjene u Cedeviti: Vraća se Mršić, ali ne na klupu!

Burno u taboru prvaka Hrvatske posle početnih 1-3 u ABA ligi.

Košarka 25.10.2018 | 16:30
Promjene u Cedeviti: Vraća se Mršić, ali ne na klupu!
Cedevitin eksperiment sa dovođenjem španskog trenera Sita Alonsa i čak sedmorice stranaca u letnjem prelaznom roku, za sada nije dao željene rezultate.

Šampion Hrvatske, koji je po navici ubrajan u kandidate za titulu, doživeo je tri poraza u prva četiri kola ABA lige i nalazi se na deobi pretposlednjeg mesta.

Logično, u klubu je došlo do previranja, ali kako javljaju hrvatski i specijalizovani evropski košarkaški mediji, kola se neće slomiti na Alonsu, već na dugogodišnjem sportskom direktoru Mateju Mamiću.

Njega bi posle večerašnje utakmice Evrokupa, protiv Lokomotive Kubanj, trebalo da i zvanično nasledi Veljko Mršić, koji je bio šef struke "sokića" od 2015. do 2017, pre toga i asistent Jasminu Repeši.

Pored Mamića, otići će i predsednik Mladen Veber, tako da će bogati vlasnik Emil Tedeski morati da reaguje i na tom polju.

Cedevita u svojim vitrinama ima pet titula državnog prvaka i šest Kupova, dok je u regionalnom takmičenju četiri puta igrala u finalu i sva četiri puta ostala praznih šaka.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar