LŠ: Ronaldo, Mažić i "obračun" Srba u Amsterdamu!

Takmičenje u Ligi šampiona večeras se nastavlja, a prvog dana 3. kola u centru pažnje biće povratak Kristijana Ronalda na Old Traford i to u dresu Juventusa.

Fudbal 23.10.2018 | 12:45
LŠ: Ronaldo, Mažić i "obračun" Srba u Amsterdamu!
Malo je nedostajalo da portugalski as ne bude u konkurenciji za meč protiv bivšeg kluba Mančester Junajteda, zbog crvenog kartona u Valensiji, ali je Evropska fudbalska unija (UEFA) bila blaga prema petostrukom najboljem fudbaleru sveta kako bi spektakl dva giganta bio potpun.

Ronaldo se drugi put vraća na "Teatar snova", gde je pre četiri i po godine slavio sa Realom 2:1 i to uz gol za plasman u četvrtfinale elitnog takmičenja. 

Sigurno da sada ne bi imao ništa protiv da ishod bude isti i to u trenutku kada svi očekuju više od Ronalda u Juventusu, pa i on sam. Možda je grad u kome se afirmisao i postao jedan od najboljih fudbalera ikada baš prekretnica... Sve to pred očima i uz pištaljku najboljeg srpskog sudije Milorada Mažića, kome je UEFA ponovo ukazala veliko poverenje. 

U istoj H grupi Jang Bojs i Valensija igraju u Bernu u borbi verovatno za treće mesto i ostanak u Evropi. 

Srpsku javnost privlači i duel u Amsterdamu između Ajaksa Dušana Tadića i Benfike, čiji su članovi Andrija Živković, Ljubomir Fejsa i Mile Svilar. Holandski velikan sjajno je krenuo, drži prvo mesto E grupe sa Bajernom, i to baš uz odlične igre Tadića, ali klub iz Lisabona zna kako se igraju najveće međunarodne utakmice. 

Bajern putuje u Atinu ekipi AEK-a i ne bi smeo da dozvoli iznenađenje protiv znatno slabijeg tima... 

Od ostalih mečeva Mančester Siti gostuje Šahtjoru, Hofenhajm dočekuje Lion, dok su Real i Roma izraziti favoriti na svom terenu protiv Plzenja i moskovskog CSKA.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar