Stojković o namještanju...

Neću da komentarišem koještarije i gluposti! Bek Crvene zvezde Filip Stojković odbacio je i tvrdnje, ali i pitanja o slučaju nameštanja na utakmici Pari Sen Žermen – Crvena zvezda.  

Fudbal 22.10.2018 | 18:45
Stojković o namještanju...
Francuski L'Ekip je posle 3. oktobra i utakmice sa PSŽ pokrenuo priču da je neko iz uprave Zvezde uplatio pet miliona evra na opkladu da će PSŽ pobediti Zvezdu sa pet golova razlike.

Na "Parku prinčeva" se to i desilo, raspucali su se najbolji igrači Parižana i trijumfovali 6:1.

"Ne želim da komentarišem te koještarije i gluposti", rekao je Stojković na pitanje novianra Sana i potom obrazložio zašto te tvrdnje po njegovom mišljenju nemaju veze sa istinom.

"Mi smo u jako teškoj grupi, sa velikim klubovima i njihovim timovima. Lierpul, PSŽ i Napoli imaju neverovatne igrače i ogromne organizacije i finansijsku moć iza timova. Razlika između nas i njih je velika. Nažalost, osetili smo to u Parizu", rekao je Stojković.

On je dodao da Firmino, Salah i Mane predstavljaju jedan od najboljih napadačkih trija u svetu fudbala trenutno.

"Brzi su, tehnički nadareni i igraju vanserijski sa i bez lopte. Možda je samo PSŽ sa Kavanijem, Nejmarom i Mbapeom uporediv sa njima. Liverpul nema slabih tačaka. Nadamo se da oni neće odigrati na vrhunskom nivou, ali su veliki favoriti", rekao je Stojković.

"Kako da se takmičite sa njima? Dajte više od onoga što možete, igrajte fudbal svog života i nadajte se da oni neće biti najbolji što mogu", objasnio je "Žule".

On je istakao i da je dobar prijatelj sa Markom Grujićem koji je Liverpulov igrač na pozajmici u Herti.

"Ako ne može da dobije priliku u Liverpulu, to pokazuje koliko je Liverpul jak i kakve igrače ima. Ubeđen sam da će se Marko jednom vratiti kao deo prvog tima", kazao je Stojković.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar