Nekada treći teniser svijeta jedva izvukao živu glavu!

Bivši finalista Vimbldona David Nalbandijan, doživeo je težak udes na reliju u Argentini i samo pukim čudom je prošao bez većih povreda.

Tenis 19.10.2018 | 12:30
Nekada treći teniser svijeta jedva izvukao živu glavu!
Nalbandijan, kojem osim prema teniskom reketu očigledno ima i veliku strast prema reliju, takmičio se na državnom reli šampionatu u Argentini.

Nalbandijan je pri ulasku u jednu blažu krivinu izgubio kontrolu nad vozilom i došlo je do prevrtanja automobila.

"Bio sam u publici i neki ljudi su snimili ceo incident. Bilo je zaista zastrašujuće. Došla je hitna pomoć a spaslo ga je to što je auto imao vazdušni jastuk i jaku zaštitu. Izašao je bez povreda, ali vidno uzdrman", preneo je utiske "Sanu" jedan od očevidaca nesreće.

Nalbandijan je, kako bi smirio svoje pristalice, na svom Tviteru objavio da se oseća dobro.

"Na Entre Rios reliju, tokom osmog testa, imali smo problem sa automobilom. Bio je to splet okolnosti i posledica mehaničkih grešaka, koje su prouzrokovale da se auto prevrne, iz čega sam izašao bez povreda. Želim da na ovaj način demantujem sve koji su pisali o tome kako sam loše. Nisu dezinformisani, već smatram da su samo iskazali preteranu zabrinutost za mene", poručio je Nalbandijan.

Bivšem teniskom šampionu ovo nije bio prvi put da doživi automobilsku nesreću. Gotovo na identičan način slupao se u aprilu ove godine, a još gore je bilo u novembru 2016. Kako je to izgledalo možete videti u priloženom snimku.Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar