Sergej mora na saslušanje zbog menadžera!

Vezista Lacija i srpske reprezentacije biće ispitan zbog poslova jednog od svojih menadžera.  Sergej će biti saslušan zbog skandala u Belgiji! U priču upleten i njegov agent Uroš Janković.

Fudbal 16.10.2018 | 11:00
Sergej mora na saslušanje zbog menadžera!
Umjesto da se koncentriše na teren i borbu Lacija za mjesto u Ligi šampiona, Sergej Milinković-Savić moraće narednih dana da razmišlja i o vanfudbalskim stvarima.

Vezista rimskog kluba i srpske reprezentacije pozvan je na saslušanje zbog poslova jednog od svojih menadžera, Uroša Jankovića, koji je umiješan u aferu "Čiste ruke", zbog koje je već privedeno nekoliko ljudi u Belgiji i još šest zemalja, među kojima je i Srbija.

Po pisanju italijanskog "Mesađera", belgijski tužilac želi da proveri detalje Sergejevih transfera iz Vojvodine u Genk i potom u Lacio.

Pod lupom su, navodno, i poslovanja u vezi sa Sergejevim bratom, Vanjom Milinković-Savićem, golmanom koji je prošle sezone stigao iz poljske Lehije u Torino, kao i crnogorskog reprezentativca Adama Marušića, koji je pre odlaska u Belgiju igrao za Voždovac, a od prošle sezone je član Lacija.

Vidjećemo kako će se sve ovo odraziti na partije mladih fudbalera, sigurno da im nije prijatno...

Afera „Čiste ruke“ danima unazad potresa belgijski i evropski fudbal. Racija objedinjena u sedam zemalja kakva se ne pamti još od italijanskog Kalčopolija uzela je maha, a u velikoj akciji uhapšen je i jedan od agenata Sergeja Milinković Savića - Uroš Janković.

Rimski dnevni list Mesađero danas javlja da je zbog Jankovićevihsumnjivih radnji na saslušanje pozvan upravo i jedan od najboljih srpskih i evropskih fudbalera. Navodno, belgijski tužilac želi dublje da pročešlja papire oko Sergejevih transfera zbog sumnje da je bilo nezakonitog prisvajanja novca. Takođe će biti prostudirani i poslovi oko Vanje Milinković Savića i Adama Marušića, koji su u poslednje dve godine stigli u Italiju, odnosno Torino i Lacio. Svima njima jedan od agenata je Uroš Janković, za koga se sumnja da je „obrnuo“ određenu sumu novca. On je i jedan od bliskih saradnika Mateje Kežmana.

Podsetimo, Janković je uhapšen u Beogradu, a navodno on je čak priznao policiji da je uzeo deo novca od transfera neimenovanih igrača. Ipak, nikakvi detalji nisu otkriveni i treba s rezervom uzeti informaciju. 

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar