Zvezda i na naslovnici L'Ekipa: "Sumnjivo"!

Na naslovnoj strani franckuskog lista "L’Ekip" osvanula je fotografija sa meča Pari Sen Žermen – Crvena zvezda i veliki naslov: "Sumnjivo".

Fudbal 13.10.2018 | 18:05
Zvezda i na naslovnici L'Ekipa: "Sumnjivo"!
Francuski list je u petak objavio da je jedan funkcioner Crvene zvezde pokušao da uplati 5.000.000 evra na debakl crveno-belih u Parizu.

To je udarna priča i u današnjem štamanom izdanju ovog lista.

"SUMNJIVO! Upozorenje za UEFA: Francuski pravosudni organi sprovode istragu o mogućnosti nameštanja meča Lige šampiona između PSŽ-a i beogradske Crvene zvezde, a ovo je naše otkriće...", stoji na naslovnoj strani "L’Ekipa".

U tekstu su ističu da je odbrana Zvezde bila prilično pasivna na ovom meču.

"Da li se odbrana Crvene zvezde pokazala kao prilično pasivna u odnosu na golove PSŽ od kojeg je poražena sa 6:1 u sredu, 3. oktobra, na 'Parku prinčeva'? Ovo je očigledno, posebno tokom drugog, trećeg i petog gola pariskog kluba. Mbape, Nejmar, Di Marija i Kavani su se šetali po delu terena srpskog tima. Sumnje u nameštanje meča PSŽ – Crvena zvezda: Da li su prekršaji koji su doveli do slobodnih udaraca Nejmara mogli biti izbegnuti? Nesumnjivo, kao i mnogi drugi...", navodi se u analizi Francuza.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar