Video: Salahov gol karijere za Egipat, pa povreda!

Fudbaleri Egipta pobedili su Svazilend sa 4:1 uz možda i najbolji pogodak napadača Liverpula Mohameda Salaha.  Salah oduševio Egipćane, pa zabrinuo Klopa! Sjajni napadač postigao pogodak direktno iz kornera, ali se potom povredio.

Fudbal 13.10.2018 | 16:45
Video: Salahov gol karijere za Egipat, pa povreda!
Pred kraj prvog poluvremena najbolji fudbaler Egipta postigao je gol za vođstvo svog tima od 4:0.

Ništa to ne bi bilo ništa posebno, da nije u pitanju spektakularan gol i to pravo iz kornera.



Ipak, u 88. minutu, Salah se požalio na povredu i do kraja je ostao uz teren, gde mu se ukazivala lekarska pomoć. Prema prvim informacijama razloga za brigu navijača "Crvenih" nema jer se radi o manjem problemu sa mišićem leve noge.

Nekoliko minuta pre povrede Svazilend je uspeo da postigne samo počasni pogodak, a strelac je bio Gamedze.

Egipat je posle ovog kola prvi na tabeli J kvalifikacija za Afrički kup nacija sa šest bodova iz tri kola.



Rutinski je Egipat savladao Svazilend u kvalifikacijama za Afrički kup nacija - 4:1, golovima već u prvom poluvremenu, međutim, nije svima bilo do slavlja posle utakmice.

Najbolji fudbaler "faraona", Mohamed Salah, po završetku prvog poluvremena ostao je u svlačionici zbog povrede mišića noge. Navodno je reč o loži, a tek mu predstoje detaljni lekarski pregledi koji će utvrditi koliko dugo će sjajni centarfor morati da pauzira.

Iz Engleske već stižu informacije da je ova vest ozbiljno zabrinula Jirgena Klopa i da su iz Liverpula tražili da se njihov igrač vrati na Enfild radi daljih pregleda.

Pre nego što je zamenjen, Salah je stigao da postigne gol direktno iz kornera!

Podsetimo, Liverpul će 24. oktobra ugostiti Crvenu zvezdu u 3. kolu Lige šampiona, a dve nedelje kasnije je i beogradski duel. Videćemo hoće li Salah biti spreman za te utakmice.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar