Bajernovi košarkaški navijači izviždali Kovača!

Očekivano, posle četiri utakmice bez pobede.

Fudbal 12.10.2018 | 19:45
Bajernovi košarkaški navijači izviždali Kovača!
Na Alijanc Areni navijači se još ponašaju dostaojanstveno. Istina, bilo je zvižduka posle poraza od Borusije Menhengladbah, ali oni nisu bili upućeni nikome konkretno. Prosto, u klubu kakav je Bajern nezadovoljstvo se podrazumeva nakon poraza na domaćem terenu. Međutim, kad je Niko Kovačzakoračio u košarkašku dvoranu mogao je konačno da oseti da su baš njega navijači identifikovali kao glavnog krivca za razočaravajuće rezultate na početku sezone.

Redom je spiker u Audi domu čitao imena počasnih gostiju na utakmici protiv Efesa. Hasan Salihamidžić, sportski direktor fudbalske sekcije. Pa Havi Martinez. Aplauzi. Podrška igračima u teškim trenucima. I onda ime Nika Kovača. Zvižduci i negodovanje. Smireno je odreagovao hrvatski strateg, prećutao par neprijatnih trenutaka. To mu je i posao.

Sedi u drugom redu, odmah do terena, odmah na poluvremenu je predsednik Uli Henes prišao i seo do njega, možda da Kovač ne bi posumnjao da ga je uprava ostavila na cedilu. Mada je to tada Kovač već regulisao situaciju. Sa nekoliko selfija odobrovoljio je navijače, pa su se svi okrenuli terenu. 

Ali ostaće upisano: prvi put da je Niko Kovač izviždan u Minhenu. Moraće da popravi rezultate. Pod hitno. Nije tajna da ima i nezadovoljnih igrača u svlačionici. Poslednje što mu treba je da se još i tribina okrene protiv. A čekaju ga četiri gostovanja. Istina, ipak nedorasli protivnici: Volfzburg, AEK, Majnc i u Kuou Redighauzen. Četiri pobede se podrazumevaju.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar